Subiect "desfasurator calcul pensie" Deschis de gina mares la data: 12/21/2023 7:37am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
desfasurator calcul pensie
Scris de: gina mares la data: 12/21/2023 7:37am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:cum pot sa intru in posesia desfasuratorului aferent calculului facut de casa de pensii? Doresc sa verific calculul aferent fiecarei luni , fecarui an .
Multumesc in avans
Re: desfasurator calcul pensie
Scris de: GicaH la data: 12/21/2023 10:21am
gina mares :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:cum pot sa intru in posesia desfasuratorului aferent calculului facut de casa de pensii? Doresc sa verific calculul aferent fiecarei luni , fecarui an .
Multumesc in avans

Cereti toate datele prin formular de pe site-ul CNPP.
Scris de: la pensie la data: 12/21/2023 10:23am
Casa de pensii trebuie sa va trimita in anexa la decizia de pensionare "Buletinul de calcul pensie" care este un tabel cu sumele lunare luate in calcul.
Daca nu a fost transmis depuneti o cerere pentru aceasta.
Scris de: GicaH la data: 12/22/2023 3:10am
GicaH :
gina mares :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Multumesc in avans

Cereti toate datele prin formular de pe site-ul CNPP.
Pentru a va verifica corect toate calculele trebuie sa cereti toate documentele care au stat la baza calculului pensiei dumneavoastră, inclusiv tabelele cu punctajele anuale, lunare, a stagiilor de cotizare luate in calcul, salariile medii brute anale pe economie luate in calcul.
Acest lucru, prin netrimiterea odata cu decizia a tuturor documentelor, este facut in mod intenționat de CJPuri pentru a ingreuna contestarea justificata a deciziilor de pensie.
Scris de: Dana la data: 01/02/2024 12:39pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Desfășurătorul de calcul al pensiei se primește doar la emiterea deciziei pentru limita de vârstă sau și la cea pentru pensie anticipata? Menționez ca eu sunt în pensie anticipata și nu am primit acest Desfășurător! Îl pot solicita și acum?
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1