Subiect "Reducere varsta de pensionare" Deschis de Gabriela la data: 01/12/2024 11:27pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Reducere varsta de pensionare
Scris de: Gabriela la data: 01/12/2024 11:27pm
Gen: F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date: 2 copii, 30 de ani zona poluata
Intrebare:
Buna ziua,
Mi-am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala, internationala, in octombrie 2023.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca noua Lege a pensiilor va intra in vigoare in forma actuala, o sa beneficiez de reducerea cu un an a trecerii la pensie la limita de varsta datorita celor doi copii? Mentionez ca nu am avut grupa de munca, doar 30 de ani locuiti in zona poluata.
Va multumesc!
Re: Reducere varsta de pensionare
Scris de: GicaH la data: 01/13/2024 5:54am
Gabriela :
Gen: F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date: 2 copii, 30 de ani zona poluata
Intrebare:
Buna ziua,
Mi-am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala, internationala, in octombrie 2023.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca noua Lege a pensiilor va intra in vigoare in forma actuala, o sa beneficiez de reducerea cu un an a trecerii la pensie la limita de varsta datorita celor doi copii? Mentionez ca nu am avut grupa de munca, doar 30 de ani locuiti in zona poluata.
Va multumesc!

Da, dar cred ca ati scris greșit, pensionarea cu 2 ani înainte de varsta standard de pensionare la limită de vârstă cu 2 ani pentru zona poluata este pensie anticipata nepenalizata.
Re: Reducere varsta de pensionare
Scris de: la pensie la data: 01/13/2024 10:51am
Asa cum interpretam noi prevederile noii legi a pensiilor, dupa intrarea in vigoare a acesteia, veti beneficia de reducerea varstei standard de pensionare cu 1 an pentru nasterea si cresterea pana la 16 ani a 2 copii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1