Subiect "ani contributivitate" Deschis de Silviu Ionici la data: 01/19/2024 9:11am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
ani contributivitate
Scris de: Silviu Ionici la data: 01/19/2024 9:11am
Gen:masculin
Data nasterii:26 Aprilie 1965
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare: ce se intampla cu lunile in care desi am lucrat si exista trecute in cartea de munca totusi in listele de la casa de pensii nu sunt trecute, este vorba de 5 luni in total la doi angajatori diferiti. Vor fi luate in calcul in momentul depunerii cererii de pensionare ?

Multumesc
Re: ani contributivitate
Scris de: la pensie la data: 01/19/2024 10:02am
Nu stim la ce va referiti cand mentionati "listele de la casa de pensii". Daca va referiti la datele din contul dv online de pe portalul CNPP.ro atunci precizam ca aceste date se iau in calculul pensiei pentruca pentru acestea s-a platit CAS de catre angajatori.Daca exista perioade lucrate de dv si nementionate in datele din contul dv de la Casa de pensii cereti mai intai informatii la Casa de pensii privind cauza lipsei acestor perioade si modalitatea de rectificare a datelor.
Re: ani contributivitate
Scris de: Iftene Ovidiu la data: 01/20/2024 7:19am
la pensie :
Nu stim la ce va referiti cand mentionati "listele de la casa de pensii". Daca va referiti la datele din contul dv online de pe portalul CNPP.ro atunci precizam ca aceste date se iau in calculul pensiei pentruca pentru acestea s-a platit CAS de catre angajatori.Daca exista perioade lucrate de dv si nementionate in datele din contul dv de la Casa de pensii cereti mai intai informatii la Casa de pensii privind cauza lipsei acestor perioade si modalitatea de rectificare a datelor.

Dl Silviu Ionici cred ca se refera la faptul ca are trecuta in cartea de munca spre exemplu o perioada de 1 an la o intreprindere si alt an la alta intreprindere deci 24 de luni sa zicem intre anii 2005-2006 dar cand a cerut stagiile de cotizare a vazut lipsa cele 5 luni adunat de la ambele locuri de munca , deci se bat cap in cap Cartea de Munca unde are cei doi ani trecuti(24 luni) iar in stagii in aceeasi perioada are trecut doar 19 luni in loc de 24 , ce este de facut in acest caz, CJP ii v-a lua in considerare inscrisul din cartea de munca acele 24 de luni sau doar 19 luni care se regasesc in stagii ?! Va multumesc .
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1