Subiect "Puncte de stabilitate" Deschis de Dumitru N la data: 01/26/2024 8:37am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Puncte de stabilitate
Scris de: Dumitru N la data: 01/26/2024 8:37am
Gen:f
Data nasterii:1958
Stagiul de cotizare:46 ani
Alte date:
Intrebare:
Bună ziua!
Pe decizia de pensie la limită de vârstă din 2021 am 42 ani și 10 luni. Am mai lucrat 3 ani, în care am avut pensia suspendată, în care am încasat decât salariul.
Este posibil sa primesc puncte de stabilitate pentru cei 3 ani lucrati dupa primirea deciziei, având în vedere ca nu am cumulat pensia cu salariul?
Oare vor fi precizari pentru aceasta situație în Normele de aplicare?
Mulțumesc!
Multumesc
Re: Puncte de stabilitate
Scris de: la pensie la data: 01/26/2024 9:21am
Speram ca prin Normele de aplicare ale noii legi a pensiilor 360/2023 sa se aduca noi precizari privind modul de calcul a punctelor de stabilitate. Insa in cazul dv credem ca veti primi puncte de stabilitate si pentru cei 3 ani lucrati dupa decizia de pensionare daca in acea perioada respectiva nu ati beneficiat de pensie, aceasta fiind suspendata.
Re: Puncte de stabilitate
Scris de: Dumitru N la data: 01/26/2024 9:27am
la pensie :
Speram ca prin Normele de aplicare ale noii legi a pensiilor 360/2023 sa se aduca noi precizari privind modul de calcul a punctelor de stabilitate. Insa in cazul dv credem ca veti primi puncte de stabilitate si pentru cei 3 ani lucrati dupa decizia de pensionare daca in acea perioada respectiva nu ati beneficiat de pensie, aceasta fiind suspendata.

Mulțumescfrumos pentru răspuns!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1