Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua si bine v-am regasit, dragii nostri, am avea nevoie de ajutorul Dvs si sa ne spuneti despre ce e vorba, stiu ca in sept. se vor recalcula pensiile, prin urmare si cele de urmas, va rugam sa ne sfatuiti, am doua decizii de pe urma parintilor ambii morti, din pacate...avem asa: o decizie (pt mama) din februarie 1991 privind acordarea pensiei pt munca depusa si limita de varsta cu vechime intergala emisa de Cons Popular iasi comisia de pensii iasi conf art 8(2) din L3/1977 si D.L 60/1990, unde scrie asa: vechime totala in munca 30 ani 4 luni si 25 de zile grupa a IIIa de munca, intelegem ca mama a avut vechime de 30 ani si 4 luni si 25 zile? va rog sa mi calculati, daca nu va suparati cat o sa fie dupa mama, pensia, punctajul este ; 1,00950. Dupa tata, avem decizia din iunie 1991 cf art 25(3) si L3/1977 unde scrie asa; vechime totala in munca de 31 de ani 01 luna 29 zile la fel grupa a III-a de munca, punctaj 1,04743, daca nu va suparati, va rugam sa ne spuneti daca se poate, suma totala cat ar veni, daca s-ar face recalcularea, imi cer iertare, nu ma pricep absolut deloc, va multumim din inima si va dorim tot binele din lume!!