Subiect "Perioada lipsa în. Buletinul de calcul" Deschis de Popescu Iuliana la data: 07/30/2024 10:53am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Perioada lipsa în. Buletinul de calcul
Scris de: Popescu Iuliana la data: 07/30/2024 10:53am
Gen:f
Data nasterii:26.10.1963
Stagiul de cotizare:41
Alte date:
Intrebare:Am constatat destul de târziu că din buletinul de calcul al pensiei lipsec 9 luni .Aceasta perioada este înregistrată în cartea de munca in perioada august 1999-aprilie 2000,certificata de ITM. Firma pentru care s a făcut înregistrarea este din Pitești ,deci casa de pensii București nu a luat in considerare decât înregistrările de pe Bucuresti. Ce as putea sa mai fac ,având în vedere că a trecut perioada in care as fi putut să fac contestație ? Mulțumesc,
Re: Perioada lipsa în. Buletinul de calcul
Scris de: GicaH la data: 07/30/2024 12:40pm
Popescu Iuliana :
Gen:f
Data nasterii:26.10.1963
Stagiul de cotizare:41
Alte date:
Intrebare:Am constatat destul de târziu că din buletinul de calcul al pensiei lipsec 9 luni .Aceasta perioada este înregistrată în cartea de munca in perioada august 1999-aprilie 2000,certificata de ITM. Firma pentru care s a făcut înregistrarea este din Pitești ,deci casa de pensii București nu a luat in considerare decât înregistrările de pe Bucuresti. Ce as putea sa mai fac ,având în vedere că a trecut perioada in care as fi putut să fac contestație ? Mulțumesc,

Puteți face o petiție la CJP de rectificare a erorii din vina angajaților CJP cu plată din urmă, iar dacă vă resping, îi puteți acționa în instanță
Scris de: la pensie la data: 07/31/2024 9:19am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Noi va sugeram ca inainte de depunerea petitiei sa cereti lamuriri la Casa de pensii.
Este posibil ca firma care a facut inregistrarea in carnetul de munca sa nu fi platit contributiile de asigurari sociale la Casa de pensii.
Scris de: Popescu Iuliana la data: 08/11/2024 1:00pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Cu siguranță la ghiseu nu voi primi un răspuns,daca mă adresez in scris unui consultant ,prin contul meu deschis la Casa de Pensii specificând numarul de dosar,considerați că voi avea succes ? Mulțumesc,
Scris de: la pensie la data: 08/12/2024 4:06am
Regretam ca nu va putem asigura cum vor proceda cei de la Casa de pensii in cazul dv.
Va sfatuim sa incercati.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1