Subiect "Pensie medicală" Deschis de Biro la data: 08/02/2024 1:41pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie medicală
Scris de: Biro la data: 08/02/2024 1:41pm
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: O pensie medicală asupra capacității de munca,la data de 31 iulie devine pensie la limita de varsta. Pensia se va plăti în continuare chiar și în condițiile în care decizia pentru limită de vârstă nu a venit și este posibil să nici nu vină nici în lunile următoare? Pensiionarul rămâne în această perioadă fără pensie, pana la sosirea noii decizii de pensie la limită de vârstă?
Multumesc mult pentru tot și pentru profesionalismul cu care ne îndrumați pe fiecare!
Re: Pensie medicală
Scris de: GicaH la data: 08/03/2024 4:34am
Biro :
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: O pensie medicală asupra capacității de munca,la data de 31 iulie devine pensie la limita de varsta. Pensia se va plăti în continuare chiar și în condițiile în care decizia pentru limită de vârstă nu a venit și este posibil să nici nu vină nici în lunile următoare? Pensiionarul rămâne în această perioadă fără pensie, pana la sosirea noii decizii de pensie la limită de vârstă?
Multumesc mult pentru tot și pentru profesionalismul cu care ne îndrumați pe fiecare!

Nu este adevărat. Se trece automat la pensie limita de vârstă când sunt îndeplinite condițiile, chiar dacă nu vine decizia la timp, pensia va fi livrata chiar dacă ar fi să fie și pensie de invaliditate, deci nu se va rămâne fără pensie, dar ar fi bine sa ii anunțați în scris când aveți dreptul la pensie limita de vârstă pentru anul fi întârziată emiterea deciziei și punerea în plată.
Scris de: la pensie la data: 08/05/2024 4:08am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Scris de: Biro la data: 08/05/2024 5:17am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri!
Va doresc multă, multă sănătate!
Scris de: Constanta la data: 08/05/2024 5:26am
la pensie :
Raspunsul domnului Gica este corect.

Cred că aveți un bug. Scrie: pensiune, în loc de pensie. Ultima coloană,din dreapta, cum privești tabelul!
Scris de: Constanta la data: 08/05/2024 5:30am
Al doilea Bug. Scriu DIN Constanța, în loc de constanta.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1