Subiect "Modificari la pensie" Deschis de Mariana la data: 08/03/2024 2:28am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Modificari la pensie
Scris de: Mariana la data: 08/03/2024 2:28am
Gen:Feminin
Data nasterii:01.06.1958
Stagiul de cotizare:36
Alte date:
Intrebare:Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa merg la arhiva (deoarece doar am depus dosarul la pensionari nu am scos alta hartie de la arhiva) sa-mi scot primele , spor de vechime si acordul global . Eu am lucrat ca primitor distribuitor si luam acordul global pe fabrica si am iesit la pensie in anul 2015 . Multumesc frumos !
Re: Modificari la pensie
Scris de: GicaH la data: 08/03/2024 4:37am
Mariana :
Gen:Feminin
Data nasterii:01.06.1958
Stagiul de cotizare:36
Alte date:
Intrebare:Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa merg la arhiva (deoarece doar am depus dosarul la pensionari nu am scos alta hartie de la arhiva) sa-mi scot primele , spor de vechime si acordul global . Eu am lucrat ca primitor distribuitor si luam acordul global pe fabrica si am iesit la pensie in anul 2015 . Multumesc frumos !

Dacă vreți bani în plus la pensie trebuie sa luați și să depuneți o adeverință la CJP cu sporurile și drepturile care nu au fost puse în
calcul la pensionare.
Re: Modificari la pensie
Scris de: la pensie la data: 08/05/2024 4:14am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Este necesar ca sa depuneti la dosar o adeverinta cu salariile brute realizate de dv in perioada anterioara datei de 01 aprilie 2001 conform modelului din anexa 6 la noua lege a pensiilor 360/2023.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1