Subiect "Acte aditionale cu venituri suplimentare ( prime, diferente, indemnizatii)" Deschis de Fomino Victor la data: 08/16/2024 6:28am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Acte aditionale cu venituri suplimentare ( prime, diferente, indemnizatii)
Scris de: Fomino Victor la data: 08/16/2024 6:28am
Gen: m
Data nasterii: 16.02.1959
Stagiul de cotizare:35 ani 1 luna 10 zile
Alte date:
Intrebare:
Am furnizat in dosarul de pensie document de la angajator cu sume primite suplimentar (prime, diferente, indemnizatii) - pt. care s-au platit toate taxele legale la vremea respectiva (puse de asemenea si in tabelul dv.) care la calcularea noii pensii nu au fost luate in considerare.

Cat de corecta este din acest punct de vedere calculul pensiei in acest site?
Re: Acte aditionale cu venituri suplimentare ( prime, diferente, indemnizatii)
Scris de: GicaH la data: 08/17/2024 4:57am
Fomino Victor :
Gen: m
Data nasterii: 16.02.1959
Stagiul de cotizare:35 ani 1 luna 10 zile
Alte date:
Intrebare:
Am furnizat in dosarul de pensie document de la angajator cu sume primite suplimentar (prime, diferente, indemnizatii) - pt. care s-au platit toate taxele legale la vremea respectiva (puse de asemenea si in tabelul dv.) care la calcularea noii pensii nu au fost luate in considerare.

Cat de corecta este din acest punct de vedere calculul pensiei in acest site?

Eu zic că este foarte corect și exact daca se introduc datele corecte și exacte.
Re: Acte aditionale cu venituri suplimentare ( prime, diferente, indemnizatii)
Scris de: la pensie la data: 08/19/2024 7:27am
Programul de calcul are o eroare estimata de noi la mai putin de 3 %, daca alegeti varianta corecta si uintroduceti datele corecte.
Dv veti primi in aceste zile o prima decizie de recalculare pensie in care sunt evidentiate numarul de puncte din decizia anterioara de pensie si un numar de stabilitatecalculat in functie de stagiul de cotizare contributiv si suma lor va fi inmultita cu 81 lei.
La acest calcul nu vor fi utilizate sumele din adeverinta mentionat de dv ca a fost depusa la Casa de pensii si pe care le-ati introdus si in programul de pe site. Aceste sume vor fi introduse in calcul la a doua recalculare care va fi facuta pana in luna februarie 2025.
Daca doriti sa aflati care va fi pensia dv dupa a doua recalculare procedati astfel :
- Cumulati numarul de puncte anuale din programul de pe site in care ati introdus datele din adeverinta (evidentiate la pozitia "Punctaj total") cu numarul de puncte de stabilitate din decizia de recalculare pe care o veti primi aceste zile.
-Inmultiti suma punctelor anuale calculata mai sus cu valoarea punctului de referinta care este 81 lei daca decizia pentru a doua recalculare o veti primi in acest an sau cu valoarea punctului de referinta din anul 2025 daca aceasta decizie va fi data in primele luni ale anului viitor..
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1