Subiect "PROCESE LA LEGEA 360/2023" Deschis de Constanta la data: 08/19/2024 8:05am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
PROCESE LA LEGEA 360/2023
Scris de: Constanta la data: 08/19/2024 8:05am
Aștept cu interes data de 2 septembrie 2024, pentru ca legea 360/2023 să intre în vigoare și să poată fi contestată.

Cu siguranță vor apărea printre primele cererile privind constituționalitatea legii!

15:05; 19.08.2024
Re: PROCESE LA LEGEA 360/2023
Scris de: Gheorghiu Adrian la data: 08/19/2024 3:52pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Ma inscriu primul pe lista celor care vor ataca in Justitie(cu J mare).
Promit ca public numarul Dosarului.
Nu se poate ca dupa 5-cinci-luni TU, Legiutor(ala care urla dupa voturi din patru in patru ani sa fie ales) sa nu PUBLICI egal sa nu aduci la cunostiinta tembelilor care te-au votat METODOLIGIA, adica formula propriu-zisa de calcul pentru drpturile TALE de pensie!
Uaaai: Citez si va informez: "Prin raportare la lege, doctrină și jurisprudență, actele administrative ale CNPP care conţin reglementări cu caracter general, impersonale și care produc efecte erga omnes pot fi încadrate în categoria actelor normative. Legalitatea acestora depinde, mai departe, de îndeplinirea condițiilor legate de competența legislativă a emitentului, de respectarea limitelor de reglementare specifice actelor normative subsecvente și, evident, de publicarea în Monitorul oficial"...am incheiat citatul.
Concluzie personala: nu trebuie atacata in Justitie "noua" decizie. Suficient doar faptul ca CNPP uita ca Statul, prin instituţiile sale, nu poate guverna prin acte normative nepublicate în Monitorul Oficial al României, întrucât ar fi înfrânte principiile fundamentale ale statului de drept, care îşi exercită puterea în conformitate cu legea.

(…) Conform art. 9 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 118/2012, se stabileşte că “ordinele şi deciziile cu caracter normativ ale preşedintelui CNPP se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I”.
Vreo 2 generatii si, poate, ne "vindecam".
Sa fiti bine!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1