Subiect "nu am posibilitatea de a selecta "da" in dreptul lunilor ian si febr" Deschis de cristea ioan la data: 08/20/2024 2:10am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
nu am posibilitatea de a selecta "da" in dreptul lunilor ian si febr
Scris de: cristea ioan la data: 08/20/2024 2:10am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: nu am posibilitatea de a selecta "da" in dreptul lunilor ian si febr
Scris de: GicaH la data: 08/20/2024 5:16am
cristea ioan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Când vrei sa rămână datele înregistrate(memorate) dai click pe "Continua", jos in dreapta, iar dac nu îți înregistrează datele revii la pagina principală a programului și dai o alta lună și un an mai mare de încheiere a activității(an de pensionare).
Scris de: cristea ioan la data: 08/20/2024 6:23am
GicaH :
cristea ioan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Când vrei sa rămână datele înregistrate(memorate) dai click pe "Continua", jos in dreapta, iar dac nu îți înregistrează datele revii la pagina principală a programului și dai o alta lună și un an mai mare de încheiere a activității(an de pensionare).

este vorba de coloana pilon 2 care in dreptul lunilor ianuarie si februarie, lipseste butonul de alegere "da"
Scris de: GicaH la data: 08/20/2024 6:33am
cristea ioan :
GicaH :
cristea ioan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

este vorba de coloana pilon 2 care in dreptul lunilor ianuarie si februarie, lipseste butonul de alegere "da"

Da, am observat, este o problema a programului.
Sper că administratorul site-ului va observa și va remedia.
Eu nu sunt in situația aceasta, de aceea nu am observat până acum.
Scris de: Claudiu la data: 08/20/2024 6:49am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Pilonul 2 a fost lansat in luna 03.2008, doar de atunci se poate selecta o optiune in programul de calcul
Scris de: GicaH la data: 08/20/2024 6:55am
Claudiu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Pilonul 2 a fost lansat in luna 03.2008, doar de atunci se poate selecta o optiune in programul de calcul

Da, dar are probleme cu lunile ianuarie și februarie...
Scris de: la pensie la data: 08/22/2024 9:22am
Raspunsul domnului Claudiu este corect. Dupa cunostintele noastre pilonul II de pensii a devenit operativ in luna martie 2008.
Scris de: cristea ioan la data: 08/23/2024 2:32am
la pensie :
Raspunsul domnului Claudiu este corect. Dupa cunostintele noastre pilonul II de pensii a devenit operativ in luna martie 2008.

Corect, poate nu m-am facut inteles (dl/d-na "GicaH" a inteles totusi) dar in program, pentru lunile Ianuarie si Februarie in toti acesti ani din 2008 pana in prezent nu ai posibilitatea de a bifa faptul ca faci parte din pilonul 2. Din Martie pana in Decembrie totul este OK
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1