Subiect "Recalculare" Deschis de PETRE la data: 08/21/2024 10:34am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare
Scris de: PETRE la data: 08/21/2024 10:34am
Gen:M
Data nasterii:1961
Stagiul de cotizare: 47 ani
Alte date:Sunt in pensie la limita de varsta
Intrebare: Este adevarat ca punctele obtinute din grupele I si II, se recalculeaza cu 0,50 si 0,25. Astfel in cazul meu sa pierd din punctele din ultima decizie ? La TV e o nebunie si o incompetenta crasa, atat din partea realizatorilor si mai ales din partea parelologilor invitati. Din cei care mai stiu: Hadar zica ca NU, madam Barcari zice da DA. Cum este ?
Re: Recalculare
Scris de: Ivan Alexandru la data: 08/21/2024 11:01am
PETRE :
Intrebare: Este adevarat ca punctele obtinute din grupele I si II, se recalculeaza cu 0,50 si 0,25. Astfel in cazul meu sa pierd din punctele din ultima decizie ? La TV e o nebunie si o incompetenta crasa, atat din partea realizatorilor si mai ales din partea parelologilor invitati. Din cei care mai stiu: Hadar zica ca NU, madam Barcari zice da DA. Cum este ?

Astazi am primit decizia de recalculare,din numarul total de puncte nu am scazut nici un punct ,din 50de ani si 6 luni mi-au scazut 7 ani sporul de grupă ,armata 1,4 ani,plus 3,5ani lucrati după pensie ,au rămas 38 de ani si 5 luni contributivi au ramas 13,5 ani peste 25 pentru puncte de stabilitate.Am iesit la pensie în 2015 ,nu se taie nici un punct din total ce ai pe decizie.Punctajul total plus punctele de stabilitate se înmulțește cu 81.
Scris de: GicaH la data: 08/21/2024 11:02am
PETRE :

După lege, nu, dar nu se știe cum aplica legea experții de la CJP cu cei 1000 de funcționari in plus de 3 ani.
Scris de: Petre Cristin la data: 08/21/2024 11:23am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Azi am primit decizia noua.
Puctajul identic cu cel din decizia veche (2023) plus punctele de stabilitate.
Am avut gr. I, conditii deosebite, facultate si armata.
Nu s-a taiat nimic.
Scris de: Nelu la data: 08/21/2024 11:39am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Raspuns pt.dl.GicaH

"1000 de funcționari in plus de 3 ani"

Chiar mai mult adica 3 ani si jumatate, evaluarea incepand in februarie 2021.
Scris de: GicaH la data: 08/21/2024 11:46am
Nelu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Raspuns pt.dl.GicaH

"1000 de funcționari in plus de 3 ani"

Chiar mai mult adica 3 ani si jumatate, evaluarea incepand in februarie 2021.

Mă rog, eu am rotunjit.... Dar ce pregătire în domeniu au avut, sau ce relații.... Și eu as fi vrut, dar fara relații, chiar dacă mă pricepeam cât de cât.....
Am totuși un fost coleg , cu relații este acolo.
Eu pe ăștia care au "greșit", dacă au greșit ,i-aș pune sa plătească din
buzunarul lor și i-aș demite.
Scris de: Marius la data: 08/22/2024 1:37am
GicaH :

Eu pe ăștia care au "greșit", dacă au greșit ,i-aș pune sa plătească din buzunarul lor și i-aș demite.

Softul nu greseste, mai repede cred ca pot fi scapari la introducerea manuala a datelor acolo unde e cazul.
Scris de: PETR la data: 08/22/2024 6:43am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am primit recalcularea. Este corecta. Suma este "la leu" cum am calculat-o. Deci nu se umbla la nimic. Cred ca toata isteria asta a fost ghidonata, dar nici oamenii nu se informeaza si nici nu prea stiu sa se documenteze. Televiziunile nu fac decat sa ne deruteze prin incompetenta, rea vointa poate, fiind si aducand habarnisti care isi dau cu parerea si apasa si pedala cu "socialul". Efectiv m-au enervat. Nici ca ma mai uit la ei. Poate ca mai sunt cazuri de greseli, dar de ieri pana azi am vorbit cu destui cunoscuti pensionari si toti au primit recalcularea corecta. Inca nu stiu pe nimeni care a primit gresit.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1