Subiect "recalculare pensie gresita" Deschis de ilie la data: 08/29/2024 6:16am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recalculare pensie gresita
Scris de: ilie la data: 08/29/2024 6:16am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:am primit decizia de recalculare a pensiei si am constatat ca la anii de cotizare contributivi au calculat inclusiv si anii aferenti grupelor de munca implicit au calculat si puncte de stabilitate pentru anii aferenti grupelor de aici a rezultat o pensie mai mare.
Intrebare:ce sa fac? sa ma duc la casa de pensii sa le spun de greseala sau sa astept pana constata ei ca au gresit?
Re: recalculare pensie gresita
Scris de: GicaH la data: 08/29/2024 7:47am
ilie :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:am primit decizia de recalculare a pensiei si am constatat ca la anii de cotizare contributivi au calculat inclusiv si anii aferenti grupelor de munca implicit au calculat si puncte de stabilitate pentru anii aferenti grupelor de aici a rezultat o pensie mai mare.
Intrebare:ce sa fac? sa ma duc la casa de pensii sa le spun de greseala sau sa astept pana constata ei ca au gresit?

Se pare că spui ce spui sub formă de ironie la ce nu au făcut și ar fi trebuit să facă cei de la CJP.
Scris de: ilie la data: 08/29/2024 8:18am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date: nu este nici o ironie. stagiile aferente grupelor de munca (ani in plus la vechime) sunt sau nu sunt considerati ani contributivi?
Intrebare:
Scris de: Ion la data: 08/30/2024 2:23am
ilie :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date: nu este nici o ironie. stagiile aferente grupelor de munca (ani in plus la vechime) sunt sau nu sunt considerati ani contributivi?
Intrebare:
Nu sunt!Au greșit!
Scris de: ilie la data: 08/30/2024 2:35am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:si ce sa fac? sa ma duc la casa de pensii sau sa astept pana se sesizeaza ei de eroare.
Scris de: la pensie la data: 09/06/2024 2:16am
Au mai fost semnalate astfel de cazuri.
Dv trebuie sa hotarati ce trebuie sa faceti.
Sfatul nostru este sa va duceti la Casa de pensii si sa semnalati eroarea, pentruca daca observa ei peste o perioada mai lunga trebuie sa restituiti o suma mai mare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1