Subiect "Recalculare în condiții de handicap" Deschis de Damsa Lenuta la data: 09/02/2024 8:13am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare în condiții de handicap
Scris de: Damsa Lenuta la data: 09/02/2024 8:13am
Gen:F
Data nasterii:30.06.1960
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date:
Intrebare:in legea noua scrie ca cei care au lucrat in condiții de handicap accentuat primesc 0,25 puncte pe an. Am lucrat toți ani în condiții de handicap și nu am primit nici un punct pe motiv ca numai cei care ies cu noua lege primesc punctaj… legea nu este pentru toți???
Re: Recalculare în condiții de handicap
Scris de: Blagoe Sorin la data: 09/03/2024 2:34pm
Damsa Lenuta :
Gen:F
Data nasterii:30.06.1960
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date:
Intrebare:in legea noua scrie ca cei care au lucrat in condiții de handicap accentuat primesc 0,25 puncte pe an. Am lucrat toți ani în condiții de handicap și nu am primit nici un punct pe motiv ca numai cei care ies cu noua lege primesc punctaj… legea nu este pentru toți???

Toti cei cu handicap sunt in situatia dumneavoastra. Eu am sesizat CNPP de eroarea din legea si am cerut revizuirea calcului. Astept răspuns, iar apoi ii dau in judecata. Guvernantii stiu de acest lucru, iar acum 2 zile Ciolacu a promis o legea a pensiilor separată pentru ce cu dizabilitati.
Re: Recalculare în condiții de handicap
Scris de: la pensie la data: 09/10/2024 4:34am
Opinia noastra este ca in cazul celor care au lucrat in stare de handicap la recalculare s-a facut o noua inechitate care trebuie remediata.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1