Subiect "decizie" Deschis de bogdan la data: 09/03/2024 12:07pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
decizie
Scris de: bogdan la data: 09/03/2024 12:07pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:buna seara mi se pare inacceptabil si incredibil ca nici pana azi sa mi se parvina decizia de recalculare, cum se poate asa ceva? aveti idee cam in cat timp ar putea sa vina? la posta inca nu a ajuns. In cat timp, cat dureaza, sa stiu si eu, o zi doua , noua, doua zeci cat timp vine decizia?
Re: decizie
Scris de: GicaH la data: 09/03/2024 12:36pm
bogdan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:buna seara mi se pare inacceptabil si incredibil ca nici pana azi sa mi se parvina decizia de recalculare, cum se poate asa ceva? aveti idee cam in cat timp ar putea sa vina? la posta inca nu a ajuns. In cat timp, cat dureaza, sa stiu si eu, o zi doua , noua, doua zeci cat timp vine decizia?

Întrebați la CJP....
Scris de: bogdan la data: 09/03/2024 2:14pm
GicaH :
bogdan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:

Întrebați la CJP....

adevarat ca e pensie de urmas dupa doi parinti si probabil trebuie calculat manual, individual ....nu stiu cum functioneaza programul lor de recalculare desi ar trebui sa includa si pensia de urmas in recalcularea auotmata, nu?
Scris de: la pensie la data: 09/10/2024 9:50am
Din pacate aceasta are o singura cauza, birocratia, ale carei limite nu le cunoastem mai ales in acesasta perioada de criza.
Recalcularea pensiilor conform noii legi a pensiilor nu se face automat ci din oficiu, adica fara cerere. Deasemeni recalcularea se face individual, pas cu pas, prin cautare in arhiva si cu ajutorul unor programe mai simple.
Scris de: bogdan la data: 09/10/2024 12:16pm
la pensie :
Din pacate aceasta are o singura cauza, birocratia, ale carei limite nu le cunoastem mai ales in acesasta perioada de criza.
Recalcularea pensiilor conform noii legi a pensiilor nu se face automat ci din oficiu, adica fara cerere. Deasemeni recalcularea se face individual, pas cu pas, prin cautare in arhiva si cu ajutorul unor programe mai simple.

pai nu se laudau cei de la guvern ca au ditamai programul care recalculeaza automat pensiile? sau alea de urmas se recalculeaza individual, manual? nu ionteleg
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1