Gen:F
Data nasterii:11.04.1955
Stagiul de cotizare:41
Alte date:
Intrebare:In perioada 1974-1979 am fost la facultate si pe deciyia de pensionare am un stagiu asmilat de 4 ani si 11 lui.M-am pensionat la data de 27.07.2010 la limita de varstă beneficiind de reducerea varstei pentru lucru in conditii de gryupa iA si a IIa de munca. Facultatea fiind perioada asimilata in acceptiunea mea este mai mult o penalizare la pensie si spun asta ca daca as fi lucrat decat as fi urmat cursurile unei facultati la zi as fi avut de castigat la pensie. Oare este normal ca facultatea la zi să fie evaluata asa cum este stabilit prin lege? Cunosc raspunsul asa este stabilit prin lege, dar eu doar atrag atentia asupra acestei problematici că sunt multi pensionari care sunt in situatia mea si comparandu-ma cu pesoane care au lucrat in timp ce eu invatam pot avea pensie mai mare decat mine. O fi asta o echitate la mulca egala pensie egala, eu apreciey ca nu. Totusi astept si un raspuns dela dvs. macar ca opinie. Deasemenea munca in conditii de grupă mi-a dat un drept care nu este luat in seama stagiu suplimentar. Va multumesc