Subiect "calcul punctaj" Deschis de Emil Bunescu la data: 09/07/2024 8:54am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul punctaj
Scris de: Emil Bunescu la data: 09/07/2024 8:54am
Gen: mazculin
Data nasterii:18011962
Stagiul de cotizare:41 de ani si 8 luni
Alte date:
Intrebare:unde pot fi gasite, valorile castigului mediu brut lunar, pentru periaoda 1982 - 2024?
formula de cacul a punctajului lunar din noua lege, respectiv salariu mediu brut realizat / salariu mediu brut lunar, este valabla pentru intreaga perioada de mai sus, sau exista si alte formule de calcul, in anumite intervale?
multumesc
Re: calcul punctaj
Scris de: GicaH la data: 09/07/2024 2:00pm
Emil Bunescu :
Gen: mazculin
Data nasterii:18011962
Stagiul de cotizare:41 de ani si 8 luni
Alte date:
Intrebare:unde pot fi gasite, valorile castigului mediu brut lunar, pentru periaoda 1982 - 2024?
formula de cacul a punctajului lunar din noua lege, respectiv salariu mediu brut realizat / salariu mediu brut lunar, este valabla pentru intreaga perioada de mai sus, sau exista si alte formule de calcul, in anumite intervale?
multumesc

Pe Google puteți găsi aceste informații.
Calculul puteți să îl faceți pe acest site pe această pagina sus dreapta va logați cu o adresă de email și o parola.
Scris de: emil bunescu la data: 09/08/2024 5:05pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am facut calculul atat pe acest site, cat si separat.
Desi am folosit datele institului de statistica pentru castigul mediu brut pe economie, sunt ani, in care numarul de puncte calculat prin cele 2 metode de mai sus, sunt total diferite.
de aici si intrebarea mea daca sunt ani in care se fac niste corectii calculului sau valorile de la statistica nu sunt cele folosite in calcul
Scris de: DAn la data: 09/10/2024 10:46am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Aceesi intrebare o am si eu, si am adaugat toate salariile nete sau brute cum scria la lege plus sporurile scirse si nescrise in cartea de munca conform exemplu de pe site, sporul pentru 2% si tot apar diferente.
Scris de: la pensie la data: 09/12/2024 4:35am
Pentru domnul Bunescu
Salarii medii lunare le puteti gasi astfel :
Cele din perioada 1938 - 1990 in anexa 7 la legea pesiilor 360/2023
Cele din perioada 1991 - 2024 pe site-ul INSS/Castiguri salariale- din 1991,serie lunara
Atentie insa in perioada 01 iulie 1977 - 31 decembrie 1990 se utilizeaza salarii nete
Mai puteti gasi aceste salarii pe site-ul nostru la pagina "Salariul mediu pe tara" accesibila de pe pagina principala.
In ceiace priveste rezultatul calculul facut cu programul de calcul de pe site-ul nostru acesta este conform datelor introduse cu exceptia unor perioade dupa 01 aprilie 2001 in care sumele luate in calculul CAS au fost limitate si programul a facut automat limitarea.
Gasiti perioadele si sumele la care s-a facut limitarea pe pagina de pe site "Limitarea salariului luat in calculul pensiei" accesibila de pe pagina principala.

Pentru domnul Dan
Nu ati precizat intre ce calcule ati facut comparatia.
Pe site-ul nostru nu am gasit un program deschis de dv pentru a putea face analiza.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1