Subiect "numar de puncte mai mic" Deschis de Gabriel la data: 09/07/2024 2:46pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
numar de puncte mai mic
Scris de: Gabriel la data: 09/07/2024 2:46pm
Gen:M
Data nasterii:23.03.1962
Stagiul de cotizare:35 ani si 24 zile
Alte date:
Intrebare:Ultima mea decizie, recalculata in urma unei decizii judecatoresti si care dateaza din 8.08.2024 prezinta un numar total de puncte semnificativ mai MARE decat cea pe care o pot vedea in documentul numit informare plata pensie si transmis azi electronic in contul meu de la CNPP. Mai mult, nici pana astazi nu am primit decizia de recalculare cf legii 360 si nu stiu carui fapt se datoreaza aceasta diminuare a numarului total de puncte. As putea banui ca informarea nu tine cont nici de transpunerea deciziei judecatoresti nici de recalcularea cf legii 360 dar numarul de puncte este diferit si fata de notificarile anterioare acestor doua evenimente. Imi puteti da o sugestie, va rog? Multumesc
Re: numar de puncte mai mic
Scris de: la pensie la data: 09/12/2024 10:29am
Consideram ca nu trebuie sa va faceti griji.
Am inteles ca cei de la Casa de pensii nu au facut recalcularea pensiilor tuturor pensionarilor si celor carora nu li s-a facut recalcularea li s-a acordat din oficiu un punctaj anual care inmultit cu VPR, 81 lei, sa rezulte pensia din luna august care va fi platita si in luna septembrie.
Sfatul nostru este sa asteptati in continuare decizia de recalculare conform prevederilor legii pensiilor 360/2023.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1