Subiect "Simulator pensie lapensie.com" Deschis de Lucian Grigorescu la data: 09/08/2024 2:27pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Simulator pensie lapensie.com
Scris de: Lucian Grigorescu la data: 09/08/2024 2:27pm
Gen:M
Data nasterii:26.11.1963
Stagiul de cotizare:40 de ani si 4 luni
Alte date:
Intrebare:Bună seara. Am introdus toate contribuțiile lunare în simulatorul de pensie de pe site-ul lapensie.com. Aplicația a calculat punctajul total, care înmulțit cu 81 lei dă valoarea estimată a pensiei. Am două intrebari:
1. Punctajul calculat în aplicație conține si punctele de stabilitate ori pe acestea trebuie să le adaug la punctajul calculat? (În cazul meu, în acest moment ar fi vorba despre 11,583 puncte).
2. Valoarea pensiei calculată și afișată în aplicație este inainte de impozitare, corect ?
Re: Simulator pensie lapensie.com
Scris de: Tohanean Daniela la data: 09/10/2024 5:39am
Gen:f
Data nasterii:29,05,65
Stagiul de cotizare:39
Alte date:
Intrebare:

La punctajul total mai adaugati punctele de stabilitate,dupa care inmultiti cu 81.Rezulta pensia care va fi impozitata, deocamdata cu 10% din ce depaseste 2000 lei apoi de luna viitoare cu 10% din ce depaseste 3000 lei.
Scris de: la pensie la data: 09/12/2024 1:11pm
Raspunsul doamnei Tohanean este corect.
Rezultatul dat de programul de calculare pensie de pe site nu contine punctele de stabilitate.
Din acest program retineti suma punctelor anuale la care adunati punctele de stabilitate si inmultiti cu VPR, 81 lei, iar din suma rezultata scadeti impozitul.
Scris de: Lucian Grigorescu la data: 11/13/2024 5:41pm
la pensie :
Raspunsul doamnei Tohanean este corect.
Rezultatul dat de programul de calculare pensie de pe site nu contine punctele de stabilitate.
Din acest program retineti suma punctelor anuale la care adunati punctele de stabilitate si inmultiti cu VPR, 81 lei, iar din suma rezultata scadeti impozitul.

Va multumesc pentru clarificari. Toate cele bune.
Lucian Grigorescu
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1