Subiect "recalculare" Deschis de ieseanul la data: 09/09/2024 12:28am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recalculare
Scris de: ieseanul la data: 09/09/2024 12:28am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:neata, inclin sa cred ca totusi, in decizie apare alta suma....e prea aiurea sa nu vina nici macar 1 leu in plus sau minus, apoi, mai stiu pe cineva cu pensie de urmas, dar are de mai demult pensia, de prin 2010, eu am de prin 2017....si i-a venit 300 lei in plus plus decizia....mie nicio decizie si zero lei in plus sau minus, de ce se fac diferente , de ce la unii vine in sept si la altii in oct, daca vine ceva in octombrie.........nu e deloc corect, este frustrant. cei de la casa de pensii ar fi trebuit sa stie si sa previna astfel de situatii, nu mi se pare deloc corect !!!!! eu cred ca nici nu au facut recalcularea, abia dupa 1 septembrie o sa faca la cei cu handicap, sa le fie rusine, tocmai noi cei cu handicap, ne lasa la urma, nu au niciun Dumnezeu?
Re: recalculare
Scris de: mihai la data: 09/09/2024 4:57am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Pensionar , n-a primit decizia , vine electronic cuponul in care scrie pensia din august , iar la numar de puncte : valoarea pensiei : 81 = X , unde X este cu 45,3 puncte mai mare decit punctajul initial . Acum omul asteapta cu nerabdare sa vada decizia .
Scris de: la pensie la data: 09/13/2024 2:50am
Aveti dreptate. Pensiile ale caror recalculare a fost mai dificila a fost amanata si din pacate aceasta s-a intamplat celor care aveau mai multa nevoie.
Sa speram ca macar ca aceasta intarziesre sa duca la o recalculare corecta.
Scris de: ieseanul la data: 09/13/2024 11:19am
la pensie :
Aveti dreptate. Pensiile ale caror recalculare a fost mai dificila a fost amanata si din pacate aceasta s-a intamplat celor care aveau mai multa nevoie.
Sa speram ca macar ca aceasta intarziesre sa duca la o recalculare corecta.

multumim mult!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1