Subiect "Carte de munca" Deschis de Ionut la data: 09/13/2024 1:39pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Carte de munca
Scris de: Ionut la data: 09/13/2024 1:39pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Ce reprezinta daca sunt trecute doua sume in cartea de munca la rubrica "Salariul de baza lunar" De exemplu prima suma este de 15 mil si a doua de 11 mil (lei vechi) (an 2001). Ma intereseaza si ce ar trebui sa adaug in calculatorul de pe site, prima este sal de baza si a doua un spor sau reprezinta altceva ?
Re: Carte de munca
Scris de: Ivan Alexandru la data: 09/14/2024 3:21am
Ionut :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Ce reprezinta daca sunt trecute doua sume in cartea de munca la rubrica "Salariul de baza lunar" De exemplu prima suma este de 15 mil si a doua de 11 mil (lei vechi) (an 2001). Ma intereseaza si ce ar trebui sa adaug in calculatorul de pe site, prima este sal de baza si a doua un spor sau reprezinta altceva ?
Am în cartea de muncă pe o perioadă de 15 ani două salarii care sunt pe durata cât am lucrat în grupă de muncă,salariul la subteran era mai mare ca cel de suprafață la aceiași categorie ,un exemplu categoria 4 la suprafață 2400lei la subteran 3600 ,si erau trecute amândouă,la pensie având adeverință de grupă a fost luat in calcul cel mai mare.Dar pe o perioadă de aprope 1 an l-au luat in calcul pe cel mai mic.Cele doua salarii se treceau în eventualitatea schimbarii locului de muncă,categoria 4 grupa 1 era echvalent cu categoria 5 suprafață condiții normale ,alături de salarii se specifica si categoriile si treptele pentru ambele situații.
Scris de: Ivan Alexandru la data: 09/14/2024 3:37am
Ionut :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Dacă aveți grupa 1 sau 2 de muncă în prioada respectivă in programul de calcul introduceți salariul cel mai mare.Probabil mai sunt si alte situatii în care se treceau două salarii,sau am si 2 ani în conditii speciale în care am trecut un singur salariu .
Scris de: la pensie la data: 09/17/2024 8:01am
Suma mai mica reprezinta salariul tarifar iar suma mai mare salariul tarifar cumulat cu sporurile cu caracter permanent.
In calculul punctajului pensiei luati suma mai mare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1