Subiect "Intrebare" Deschis de Magdalena la data: 09/29/2024 2:31am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Intrebare
Scris de: Magdalena la data: 09/29/2024 2:31am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:37 ani și 6 luni
Alte date:
Intrebare:Am adeverinta cu sporuri pana in 2001 dar nu am depus-o,pentru că nu sunt convinsă că sumele trecute sunt corecte(am constata greșeli la adunarea sumelor)Întrebarea mea este: dacă nu depun adeverinta,se va face a doua recalculare din oficiu doar cu datele din REVISAL?
Re: Intrebare
Scris de: GicaH la data: 09/29/2024 3:20am
Magdalena :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:37 ani și 6 luni
Alte date:
Intrebare:Am adeverinta cu sporuri pana in 2001 dar nu am depus-o,pentru că nu sunt convinsă că sumele trecute sunt corecte(am constata greșeli la adunarea sumelor)Întrebarea mea este: dacă nu depun adeverinta,se va face a doua recalculare din oficiu doar cu datele din REVISAL?

A doua recalculare( "Mica recalculare") se va face doar pentru cei ce vor depune sau au depus adeverințe pentru sporuri, ore suplimentare pe perioade de dinainte de 01.04.2001.
Pentru perioadele de după această dată s-au introdus deja datele în calcul, așa că nu mai aveți ce aștepta. Cei ce se pensioneaza, sau s-au pensionat după 1 septembrie a.c. , punctajul se calculează pe baza carnetului deunca, a REVISALului și a adeverințelor depuse pentru perioada de dinainte de 01.04.2001.
Re: Intrebare
Scris de: la pensie la data: 09/30/2024 2:49am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1