Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:revin la Dvs, stimate domn LaPensie sa va spun ca ...nici azi nu a venit decizia, am primit talonul pe octombrie tot cu suma veche 2000 si un pic, mai putin decat salariul minim net!--, mi se pare absolut incredibila bataia asta de joc, noi intelegem ca se face manual recalcularea, dar asa mult nu am stat nici cand a venit decizia de pensionare! ma gandesc ca daca mergem acolo cu nr de inregistrare sa le aratam ca a trecut f mult timp de la acea sesizare - peste o luna- ne temem sa nu si bata joc de noi mai tare...pe langa faptul ca ei inca se afla in limita de 75 (sau 45) de zile in care pot trimite decizia...oricum, dezamagirea , ca sa nu spun scarba, este f mare...cand vad prieteni de-ai nostri tot cu jandicap, care au primit decizia de 2 luni chiar si noi nu...si cativa au tot pensie de urmas, dar ei o au mai veche...facuta de prin 2000...cand puteam si eu sa fac dar m-am incapatanat sa muncesc...pana cand nu am mai putut si nu mi s-a mai dat nicio sansa la munca...multi au zis ca am pierdut 12-15 ani de pensie, dar asta e...am vrut sa am pensia mea dar daca nu s-a putut, asta e. cu multumiri, ieseanul