Subiect "Intrebare" Deschis de Cerbu l la data: 11/17/2024 6:16am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Intrebare
Scris de: Cerbu l la data: 11/17/2024 6:16am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Mama mea,in varsta de 92 de ani beneficiaza de pensie de urmasi.A primit decizia de recalculare cu pensia mărită,dar in continuare primeste talonul cu valoarea anterioara lunii septembrie si bineinteles tot suma pensiei anterioare calculate.Cineva din familie a mers la casa de pensii Argeș si a a facut cunoscut acest lucru,dar nu s-a schimbat nimic.Ce e de facut?
Re: Intrebare
Scris de: GicaH la data: 11/17/2024 7:32am
Cerbu l :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Mama mea,in varsta de 92 de ani beneficiaza de pensie de urmasi.A primit decizia de recalculare cu pensia mărită,dar in continuare primeste talonul cu valoarea anterioara lunii septembrie si bineinteles tot suma pensiei anterioare calculate.Cineva din familie a mers la casa de pensii Argeș si a a facut cunoscut acest lucru,dar nu s-a schimbat nimic.Ce e de facut?

Aveți răbdare, căci atunci când se va pune in plata pensia cu noul cuantum va primi și diferențele din urmă.
Scris de: ieseanul la data: 11/17/2024 12:46pm
Cerbu l :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:

va salut, multa sanatate mamei si multi ani sanatosi ii doresc, iote ce noroc ati avut, mie nu mi-a venit nici pana azi decizia de recalculare, desi am ca si mama Dvs pensie de urmasi, dar de ambii parinti. nu pot sa pricep nimic, a primit demult dcizia? mai stiu si pe altcineva care a primit decizia pt pensie de urmasi, numai mie nu mi-a venit, incredibil! va dorim multa sanatate si sa va bucurati de mama Dvs multi ani, eu nu mai am, din pacate........si vad ca toti incep sa si bata joc de mine...si de sotia mea, norroc de acest site care ne-a ajutat ffff mult cu multe sfaturi foarte bune. sa i dea Dzeu sanatate adminului acestui site !!
Scris de: la pensie la data: 11/18/2024 10:52am
Nu avem datele necesare unei analize pentru a vedea daca aceasta situatie este normala sau este o situatie anormala asa cum sunt atatea, cum este a domnului Ieseanul.
Prima pensie modificata se plateste in luna urmatoare celei in care s-a primit decizia si daca decizia nu s-a primit in ultimile zile ale luni dupa ce au inceput sa se editeze cupoanele de pensii.
Scris de: Cerbu l la data: 11/18/2024 2:33pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1