Subiect "Asigurare(depus 02 septembrie)" Deschis de George la data: 12/11/2024 7:11am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Asigurare(depus 02 septembrie)
Scris de: George la data: 12/11/2024 7:11am
Gen:M
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: am depus dosarul in 2 septembrie .Astazi am verificat statutul de asigurat cnas si nu sunt asigurat .Am sunat la pensie si luna aceasta voi primi decizia.
Voi intra ca asigurat odata ce decizia a fost trimisa de la pensie sau doar cand va fi pusa in plata?In ideea in care daca doar de la anul sunt asigurat voi face cerere de co asigurare
Re: Asigurare(depus 02 septembrie)
Scris de: Marius la data: 12/11/2024 7:50am
Soției, când ia sosit decizia, am întrat pe platforma la CNAS, am transmis actele și dacă nu greșesc în aceeași zi sau a doua zi era asigurata (verificat pe net)
Scris de: GicaH la data: 12/11/2024 8:01am
George :
Gen:M
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: am depus dosarul in 2 septembrie .Astazi am verificat statutul de asigurat cnas si nu sunt asigurat .Am sunat la pensie si luna aceasta voi primi decizia.
Voi intra ca asigurat odata ce decizia a fost trimisa de la pensie sau doar cand va fi pusa in plata?In ideea in care daca doar de la anul sunt asigurat voi face cerere de co asigurare

Din data emiterii deciziei.
Scris de: la pensie la data: 12/11/2024 10:57am
Dreptul la asigurarea de sanatate se acorda de la data in care se acorda pensia, adica de la data depunerii dosarului, insa aceasta asigurare devine operativa dupa emiterea deciziei de pensionare si comunicarea ei de catre Casa Teritoriala de Pensii la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1