Subiect "Recalculare" Deschis de Liana M la data: 12/18/2024 5:18am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare
Scris de: Liana M la data: 12/18/2024 5:18am
Gen:f
Data nasterii:01.10.1965
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,

Am depus dosarul pentru pensie anticipata cu penalizare in August si am primit decizia in Octombrie. Va rog sa-mi spuneti cand voi primi decizia cu pensia recalculata pe noua lege?
Re: Recalculare
Scris de: GicaH la data: 12/18/2024 5:27am
Liana M :
Alte date:

Am depus dosarul pentru pensie anticipata cu penalizare in August si am primit decizia in Octombrie. Va rog sa-mi spuneti cand voi primi decizia cu pensia recalculata pe noua lege?

Ar trebui să o primiți luna aceasta, sau eventual luna viitoare cu indexare și diferențele aferente de la 1 septembrie 2024.
Re: Recalculare
Scris de: Liana M la data: 12/18/2024 5:53am
GicaH :
Liana M :
Alte date:

Ar trebui să o primiți luna aceasta, sau eventual luna viitoare cu indexare și diferențele aferente de la 1 septembrie 2024.
Va multumesc!
Va multumesc!
: Recalculare
Scris de: Liana M la data: 12/23/2024 7:40am
Gen:fem
Stagiul de cotizare:38 ani
Alte date:pensie anticipata cu penalizare
Intrebare:Recalculare
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca am primit devizia de pensie anticipata cu penalizare in 31 Octombrie cu depunerea dosarului pe legea veche (20 August), cand voi primi decizia recalculata de noua lege. Precizez ca nu am pus in plata inca pensia si continiu sa mai lucrez. Va mulțumesc!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1