Subiect "informatie" Deschis de ieseanul la data: 01/11/2025 3:44am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
informatie
Scris de: ieseanul la data: 01/11/2025 3:44am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:a vorbit nasul nostru la casa de pensii si i s-a comunicat ca daca decizia a fost emisa in decembrie, plata restantelor si noua pensie, vor veni dupa doua luni -si nu una- incepand cu luna emiterii deciziei, deoarece, decizia poate fi contestata in termen de 45 de zile de la emitere, de aia sunt 2 luni. Deci, sumele vor veni in februarie. Oricum, nu mai am incredere in cei de acolo, asa ca vom astepta faptele sa vorbeasca. O zi frumoasa la toata lumea.
Re: informatie
Scris de: GicaH la data: 01/11/2025 4:12am
ieseanul :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:a vorbit nasul nostru la casa de pensii si i s-a comunicat ca daca decizia a fost emisa in decembrie, plata restantelor si noua pensie, vor veni dupa doua luni -si nu una- incepand cu luna emiterii deciziei, deoarece, decizia poate fi contestata in termen de 45 de zile de la emitere, de aia sunt 2 luni. Deci, sumele vor veni in februarie. Oricum, nu mai am incredere in cei de acolo, asa ca vom astepta faptele sa vorbeasca. O zi frumoasa la toata lumea.

Nu are legătură termenul de 45 zile de la primirea deciziei cu punerea în plată.
Regula la CJP este va dacă decizia este emisă până în data de 10(exclusiv) prima pensie este primită, indiferent daca a fost sau nu contestată, în luna următoare.
Dacă decizia este emisă după data de 10, pensia este primită peste două luni, motivând faptul că cupoanele sunt date la tipărit începând cu data de 10.
Deci dacă vi s-ar spus că veți primi prima pensie in februarie 2025, evident cu diferențele din data depunerii cererii, înseamnă că decizia are data emiterii/înregistrării pe ea după data de 10 decembrie 2024.
Re: informatie
Scris de: ieseanul la data: 01/12/2025 11:38am
GicaH :
ieseanul :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:

Nu are legătură termenul de 45 zile de la primirea deciziei cu punerea în plată.
Regula la CJP este va dacă decizia este emisă până în data de 10(exclusiv) prima pensie este primită, indiferent daca a fost sau nu contestată, în luna următoare.
Dacă decizia este emisă după data de 10, pensia este primită peste două luni, motivând faptul că cupoanele sunt date la tipărit începând cu data de 10.
Deci dacă vi s-ar spus că veți primi prima pensie in februarie 2025, evident cu diferențele din data depunerii cererii, înseamnă că decizia are data emiterii/înregistrării pe ea după data de 10 decembrie 2024.

Mersi pt raspuns, cineva mai zice ca e f posibil sa nu fi avut timp sa puna in plata decizia si ca vor veni in februarie...desi decizia a fost emisa pe 6 dec, in fine, ideea e ca isi bat joc la maxim de noi, sa stai 6 luni dupa niste bani de care altii se bucura din septembrie...asta e. seara placuta la toata lumea, asteptam luna februarie, pb e ca am facut niste cheltuieli mai mari de sarbatori, bazandu-ne pe acesti bani, dar se pare ca nici in stat nu mai poti avea incredere....si acum nu stiu pe unde scoatem camasa....ne descurcam noi....toate cele bune!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1