Subiect "Pensie anticipata respinsa" Deschis de Popescu la data: 01/22/2025 3:09am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie anticipata respinsa
Scris de: Popescu la data: 01/22/2025 3:09am
Gen:feminin
Data nasterii:15.10.1966
Stagiul de cotizare:pe decizie 34 ani si 5 luni, real 35 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:Buna ziua! Am primit decizia de pensionare anticipată si a fost respinsa pe motivul ca nu am vechimea necesara, imi mai trebuie 5 luni. Dar pe motivarea imi apar doua perioade care insumate sunt 14 luni, pe care imi cere trebuie sa duc contractul de munca. Acele firme nu mai exista, dar perioada este trecuta in cartea de munca, este semnata, stampilata de ITM, nu inteleg de ce ar trebui sa mai duc eu documentele respective, nici nu mai am de unde sa le iau ca sunt din 1996. Ceas putea face in situatia asta? Este greaseala lor? Mulțumesc!
Re: Pensie anticipata respinsa
Scris de: GicaH la data: 01/22/2025 7:09am
Popescu :
Gen:feminin
Data nasterii:15.10.1966
Stagiul de cotizare:pe decizie 34 ani si 5 luni, real 35 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:Buna ziua! Am primit decizia de pensionare anticipată si a fost respinsa pe motivul ca nu am vechimea necesara, imi mai trebuie 5 luni. Dar pe motivarea imi apar doua perioade care insumate sunt 14 luni, pe care imi cere trebuie sa duc contractul de munca. Acele firme nu mai exista, dar perioada este trecuta in cartea de munca, este semnata, stampilata de ITM, nu inteleg de ce ar trebui sa mai duc eu documentele respective, nici nu mai am de unde sa le iau ca sunt din 1996. Ceas putea face in situatia asta? Este greaseala lor? Mulțumesc!

Va adresați ITMului local de care țineau aceste firme.
Re: Pensie anticipata respinsa
Scris de: la pensie la data: 01/22/2025 8:19am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Ar fi fost indicat sa precizati in ce perioada calendaristica este acest stagiu (inainte sau dupa 01 aprilie 2001) si daca in decizia de respingere sunt si alte informatii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1