Subiect "Emitere decizie" Deschis de Ovidiu la data: 01/28/2025 8:52am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Emitere decizie
Scris de: Ovidiu la data: 01/28/2025 8:52am
Gen:M
Data nasterii:1962
Stagiul de cotizare:42
Alte date:
Intrebare: Multumiri

Buna ziua,
am depus dosarul in data de 16 octombrie 2024, am primit decizia de pensionare la limita de varsta in data de 27 ianuarie 2025, un termen rezonabil fata de toate evenimentele derulate in aceasta perioada. Cu aceasta ocazie tin sa adresez multumiri si felicitari celor care gazduiesc si insufletesc acest site de mare folos, celor ce cauta raspunsuri si indrumari pe drumul catre pensionare. Acuratetea datelor din ceea ce a calculat programul dumneavoastra si cele inscrise in decizie este foarte buna, felicitari si multa sanatate 'lapensie' si tuturor participantilor din forum!
Re: Emitere decizie
Scris de: la pensie la data: 01/28/2025 10:53am
Administratorul acestui site si sunt convins ca si cei care dau informatii pe acest site, ne bucuram cand aflam ca am putut sa ajutam.
Scris de: ieseanul la data: 01/29/2025 12:53am
Ovidiu :
Gen:M
Data nasterii:1962
Stagiul de cotizare:42
Alte date:
Intrebare: Multumiri

Buna ziua,
am depus dosarul in data de 16 octombrie 2024, am primit decizia de pensionare la limita de varsta in data de 27 ianuarie 2025, un termen rezonabil fata de toate evenimentele derulate in aceasta perioada. Cu aceasta ocazie tin sa adresez multumiri si felicitari celor care gazduiesc si insufletesc acest site de mare folos, celor ce cauta raspunsuri si indrumari pe drumul catre pensionare. Acuratetea datelor din ceea ce a calculat programul dumneavoastra si cele inscrise in decizie este foarte buna, felicitari si multa sanatate 'lapensie' si tuturor participantilor din forum!

Multumim, multa sanatate si Dvs stimate domn, aveti dreptate, dl ”Lapensie” cel putin pe mine, m-a ajutat f mult de-a lungul celor 10 ani de cand scriu aici! Si f important, raspunde f prompt !! Pot zice ca m-a indrumat cum sa fac pensia, cu ajutorul sotiei, care e mai sanatoasa ca mine, pasii care trebuie urmati!
Scris de: George ILIESCU la data: 01/29/2025 10:33am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Pensie lungă!
Scris de: GicaH la data: 01/29/2025 11:39am
George ILIESCU :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Pensie lungă!

Să aveți parte cu sănătate, cât mai mult timp de pensie !!!!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1