Gen:
Data nasterii:1963
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:date din carnetul de munca
Buna ziua,
ma pregatesc pentru depunerea dosarului de pensie limta de varsta si pentru ca am mai vazut posuri in site referitor la salariul tarifar, as vrea sa va cer o lamurire.
In carnetul meu de munca in perioada 1987 pana in 1995 este trecuta retributia tarifara lunara iar din 1995 octombrie este trecut salariul de baza lunar.
Este nevoie de adeverinta de salariu brut de la angajator pentru perioada 1987- 1995 sau cnpp poate calcula punctele de pensie aferente acestor perioade doar pe baza inregistrarilor din carnetul de munca?
Aceeasi intrebare si pentru perioda 1995 - 2001 cand am trecut in carnetul de munca salariul de baza lunar.
Daca este nevoie de adeverinte de salariu brut de la angajator, va trebui sa ma mobilizez si sa caut unde sunt arhivele din acele perioade. Fiind si o perioada de dupa 1990 cand am lucrat la societati private fara departament de HR, va fi o mare problema identificarea societatii care mai detine arhiva.
Precizez ca nu am avut venituri extra, sporuri, prime sau alte venituri care ar creste punctajul.
Multumesc anticipat pentru raspuns!