Subiect "cupon" Deschis de Toma Gabriela la data: 02/11/2025 12:56pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
cupon
Scris de: Toma Gabriela la data: 02/11/2025 12:56pm
Gen:F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna seara, mi s-a recomandat acest site, vreau sa stiu va rog frumos daca stiti cumva, am primit cupon pe email pe 8.02 cu o suma restanta din recalculare, apoi pe 9.02 am primit alt cupon, iar cuponul vechi s-a sters din contul personal de pe cnnp.ro, rugamintea mea ar fi, pe cuponul al doilea de pe 9.02 a venit o suma mai mare decat pe primul cupon, o suma fix dubla fata de primul cupon, suma ce este trecuta la restante pensie perioade anterioare, eu neprimind sumele din urma aferente lunilor septembrie oct nov dec ian. Daca in contul bancar vine suma dubla, este dubla pt ca am calculat cat vine pt fiecare luna, dif dintre pensia veche si cea noua, si intrebarea este, daca voi fi obligata sa dau banii inapoi, in cazul in care vine suma dubla, va multumesc pentru eventuale raspunsuri
Re: cupon
Scris de: Toma Gabriela la data: 02/11/2025 12:58pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Este vorba despre marea recalculare
Scris de: GicaH la data: 02/12/2025 1:52am
Toma Gabriela :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Este vorba despre marea recalculare

Nu veți da nimic înapoi, suma pe al doilea cupon fiind mai mare, dar vi se actualizează impozitul lunar pe lunile din urmă. Vedeți rubrica impozit.
Scris de: la pensie la data: 02/12/2025 3:15am
Nu avem datele necesare pentru a stabili care din calcule este cel corect, al dv sau al casei de pensii de pe ultimul cupon.
Daca este corect calculul dv si veti primi in cont sume necuvenite, conform art 94 alin (3) din legea pensiilor 360/2023, acestea vor fi recuperate de catre casa de pensii .
Noi avem rezerve in a crede ca este gresit calculul casei de pensii in conjunctura economica in care ne aflam.
Pentru linistea dv si pentru a elimina cat mai repede o eventuala eroare va sfatuim sa cereti la casa de pensie revizuirea calculului.
Scris de: Toma Gabriela la data: 02/12/2025 3:52am
la pensie :
Nu avem datele necesare pentru a stabili care din calcule este cel corect, al dv sau al casei de pensii de pe ultimul cupon.
Daca este corect calculul dv si veti primi in cont sume necuvenite, conform art 94 alin (3) din legea pensiilor 360/2023, acestea vor fi recuperate de catre casa de pensii .
Noi avem rezerve in a crede ca este gresit calculul casei de pensii in conjunctura economica in care ne aflam.
Pentru linistea dv si pentru a elimina cat mai repede o eventuala eroare va sfatuim sa cereti la casa de pensie revizuirea calculului.

multumesc . am uitat sa spun ca a venit cuantumul vech si in februarie, pe cupon, nu a venit noul punctaj obtinut dupa recalculare, sincera sa fiu este o mare bulibaseala nu inteleg mai nimic, cred ca o sa pun deoparte suma venita in plus, ori o fi recalculat ei din nou si urmeaza sa-mi parvina o alta decizie habar n-am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1