Subiect "pensie dupa anularea unei decizii" Deschis de Nicoleta Rita Turtoi la data: 02/12/2025 7:17am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie dupa anularea unei decizii
Scris de: Nicoleta Rita Turtoi la data: 02/12/2025 7:17am
Gen:f
Data nasterii:11.07.1964
Stagiul de cotizare:40
Alte date:
Intrebare:In august 2024 am depus o cerere de anulare a deciziei pensie anticipata , iar apoi pe 17sept2024 cerere de iesire la limita varsta pe legea noua. Nu a venit nici decizia de anulare, nici decizia de pensionare. De la casa imi spun ca nu se pot lucra, si nu imi dau nici un termen sau vreo speranta.E posibil asa ceva azi 12 febr.2025? Oare ce pot face ?
Re: pensie dupa anularea unei decizii
Scris de: GicaH la data: 02/12/2025 9:02am
Nicoleta Rita Turtoi :
Alte date:
Intrebare:In august 2024 am depus o cerere de anulare a deciziei pensie anticipata , iar apoi pe 17sept2024 cerere de iesire la limita varsta pe legea noua. Nu a venit nici decizia de anulare, nici decizia de pensionare. De la casa imi spun ca nu se pot lucra, si nu imi dau nici un termen sau vreo speranta.E posibil asa ceva azi 12 febr.2025? Oare ce pot face ?

Nu puteți face nimic, decât să depuneți o cerere scrisă pentru care sa obțineți un număr de înregistrare.
În privința deciziei de pensie anticipata, dacă ați pus cererea in termen de 30 zile de la primirea ei, sunt obligați să o aprobe.
Scris de: la pensie la data: 02/12/2025 11:01am
Asa cum spune si domnul Gica nu puteti face altceva decat sa asteptati insa in rest pentru a va da sfaturi ar trebui sa precizati daca dupa primirea deciziei de pensie anticipata ati continuat activitatea si pensia a fost suspendata pentruca daca pensia anticipata partiala nu a fost suspendata apar complicatii.
Scris de: GicaH la data: 02/12/2025 11:37am
GicaH :
Nicoleta Rita Turtoi :
Alte date:

Nu puteți face nimic, decât să depuneți o cerere scrisă pentru care sa obțineți un număr de înregistrare.
În privința deciziei de pensie anticipata, dacă ați pus cererea in termen de 30 zile de la primirea ei, sunt obligați să o aprobe.

Asta v-am zis și eu, problema este dacă ați pus-o în plată ducând dovada încetării activității la CJP și dacă în momentul depunerii cererii de anulare trecuse deja termenul legal de 30 de zile de la primirea deciziei.
Postarea dumneavoastră este puțin cam evazivă.
Scris de: TURTOI NICOLETA RITA la data: 02/13/2025 5:11am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am anulat decizia in 30 zile.
Scris de: GicaH la data: 02/13/2025 2:21pm
TURTOI NICOLETA RITA :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am anulat decizia in 30 zile.

Ideea este sa lucrați, dacă puteți, până vă vine decizia.
Sunt foarte mulți care așteaptă chiar de dinainte de 1 septembrie 2024, unii au primit decizia, dar nu și banii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1