Subiect "raspuns CNPP la cererile de trecere de la PAP la PLV" Deschis de Liliana la data: 02/16/2025 2:36am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
raspuns CNPP la cererile de trecere de la PAP la PLV
Scris de: Liliana la data: 02/16/2025 2:36am
Gen:f
Data nasterii:10.1963
Stagiul de cotizare:39 ani 6 luni
Alte date:PAP din dec 2023
Intrebare:Am depus cerere de trecere de la PAP la PLV IN 02.09.2024 cu incepere din 01.09.2024 in baza noii legi , art 56, etc. Stie cineva cand va avea de gand CNPP sa ne si raspunda ? astept noua decizie de cca 5 luni si jumatate. Am tot auzit de prioritati, soft, etc. Totusi aproape 6 luni, e prea mult. La casa de pensii te flituieste, te abureste, am fost de 2 ori. Sigur ce imi spun ei nu este realitate si nu am cum sa verific. Stie cineva ceva mai concret ?
Re: raspuns CNPP la cererile de trecere de la PAP la PLV
Scris de: GicaH la data: 02/16/2025 2:48am
Liliana :
Gen:f
Data nasterii:10.1963
Stagiul de cotizare:39 ani 6 luni
Alte date:PAP din dec 2023
Intrebare:Am depus cerere de trecere de la PAP la PLV IN 02.09.2024 cu incepere din 01.09.2024 in baza noii legi , art 56, etc. Stie cineva cand va avea de gand CNPP sa ne si raspunda ? astept noua decizie de cca 5 luni si jumatate. Am tot auzit de prioritati, soft, etc. Totusi aproape 6 luni, e prea mult. La casa de pensii te flituieste, te abureste, am fost de 2 ori. Sigur ce imi spun ei nu este realitate si nu am cum sa verific. Stie cineva ceva mai concret ?

Adresați o petiție scrisă la CNPP pe adresa de email, cu toate datele de identificare și contact.
Scris de: Liliana la data: 02/16/2025 2:53am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:am cont pe CNPP, nu gasesc formularul "petitie"
Scris de: Liliana la data: 02/16/2025 3:00am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Am gasit. Asa voi face.
Scris de: GicaH la data: 02/16/2025 3:16am
Liliana :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:

Nu neapărat de pe cont, ci pe email pe care îl găsești pe Google la contacte CNPP, că să poți și primi răspunsul.
Cei de la CNPP vor redirecționa emailul la CJP, după primirea confirmarii cu număr de înregistrare poți telefona la CJP după o zi și cere număr de înregistrare.
Scris de: Liliana la data: 02/16/2025 3:26am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Scris de: Liliana la data: 02/16/2025 3:32am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Am si trimis. De pe cont.
Scris de: Georgeta la data: 02/16/2025 4:21am
Liliana :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: eu am facut,si mi-au raspuns sa am rabdare ca este un proces amplu și ca voi primi bani din urmare deci nimic concret De pe cont.
Scris de: Claudia la data: 02/17/2025 6:16am
Buna ziua,
Intr-o situatie asemanatoare sunt si eu.
Sunt pensionata amticipat din 01.08.2024, in septembrie 2024 am trimis prin posta cu confirmare de primire, cerere de trecere la limita de varsta. Nu am primit inca nici un raspuns la solicitate, nu am primit nici decizia cu punctele de stabilitate. Am fost de 4 ori la Casa de pensii, acelasi raspuns " softul", aceeasi atitudine, lipsa totala de empatie si respect. Te simti ca un asistat social care cerseste!
Scris de: Sava la data: 02/17/2025 10:44am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Sunt si eu in acceasi situatie, cu Decizie de pensie anticipata partial din martie 2022, insa nepusa in plata. Pe 02.09.2024 am depus cerere de PLV si aceleasi raspunsuri ca softul nu merge! Si erau doar 2 ani si cateva luni de calculat, caci toate celelalte date erau in Decizia de PAP!! Cu mana stanga daca faceau calculele si tot trebuiau sa fie gata de de atata vreme!!! Bataie de joc!!
Scris de: Irina la data: 02/23/2025 3:56am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: am facut si eu petitie si reclamatie si din cont si pe email. Nici un raspuns. Am fost si personal la registratura, nimic. Softul!
Eu cred ca nu mai platesc nimic din urma. Nu m as mira sa schimbe legislatia in favoarea lor.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1