Subiect "calculator pensie punctaj total" Deschis de Radac Liviu la data: 02/22/2025 7:53am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calculator pensie punctaj total
Scris de: Radac Liviu la data: 02/22/2025 7:53am
Gen:M
Data nasterii:31.07.1965
Stagiul de cotizare:37 ani si 4 luni contributive vor fi realizate la 31.07.2025 si 3 ani vor fi necontributivi in total la 31.07 vor fi 40 ani si 4 luni.
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, am introdus datele in aplicatie si as dori sa stiu daca calculatorul calculeaza corect punctajul total? La acest punctaj ar trebui sa adunam si punctele de stabilitate?
Cum aflam punctajul inainte de 2001?
Multumesc.
Re: calculator pensie punctaj total
Scris de: GicaH la data: 02/23/2025 5:30am
Radac Liviu :
Gen:M
Data nasterii:31.07.1965
Stagiul de cotizare:37 ani si 4 luni contributive vor fi realizate la 31.07.2025 si 3 ani vor fi necontributivi in total la 31.07 vor fi 40 ani si 4 luni.
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, am introdus datele in aplicatie si as dori sa stiu daca calculatorul calculeaza corect punctajul total? La acest punctaj ar trebui sa adunam si punctele de stabilitate?
Cum aflam punctajul inainte de 2001?
Multumesc.

Dacă ați introdus datele corect din carnetul de muncă, adeverințe, sporul de vechime, punctajul total ar trebui să fie corect.
Pentru a afla punctele de stabilitate reveniți pe pagina aceasta sus in dreapta scrie: Puncte de stabilitate și Pensia recalculată, introduceți datele separat în această ordine, în primul și al doilea titlu.
Că să vedeți punctele pe fiecare an introdus în program dați click pe "Date introduse"...
Re: calculator pensie punctaj total
Scris de: la pensie la data: 02/24/2025 10:29am
Regretam ca din anumite cauze programul de calcul pensie de pe site nu a fost adaptat prevederilor noii legi a pensiilor 360/2023.
Pentru a putea sa estinati cat se poate mai aproape de real pensia va propunem ca in singurul program deschis de dv, pe site, pe numele unei persoane de gen masculin, urmatoarele :
1. Sa introduceti salariile brute castigate in perioada anterioara datei de 01 aprilie 2001. Aceste salarii le puteti obtine cerand angajatorului/angajatorilor adeverinta/e conform modelului din anexa 6 la legea pensiilor 360/2023
2. Sa introduceti urmatoarele sporuri de vechime care se acorda automat in perioada anterioara datei de 01 aprilie 1992 :
3% intre august 1987 - iulie 1989
6 % intre august 1987 - martie 1992
3. In perioada septembrie 1995 - septembrie 1999 ati selectat simbolul N care este interpretat ca perioada lucrata insa in acea perioada nu este introdus salariul in carnetul de munca si ia in calcul salariul minim pe economie. Verificati daca simbolul este selectat corect.
4. Dupa ce faceti aceste corecturi reveniti si va vom preciza ce corectie trebuie sa faceti la suma punctelor anuale si modul de calcul al valorii pensii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1