Subiect "recalculare" Deschis de MARIA la data: 02/24/2025 5:31am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recalculare
Scris de: MARIA la data: 02/24/2025 5:31am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna ziua. Sunt pensionara la limita de varsta din 01.07.2024, dupa legea 263. In luna februarie am primit primul talon, iar nr.total de puncte este mai mare decat cel decizie. In programul dvs de recalculare care nr. total de puncte iau?
Re: recalculare
Scris de: GicaH la data: 02/24/2025 5:36am
MARIA :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna ziua. Sunt pensionara la limita de varsta din 01.07.2024, dupa legea 263. In luna februarie am primit primul talon, iar nr.total de puncte este mai mare decat cel decizie. In programul dvs de recalculare care nr. total de puncte iau?

Înseamnă că nu ați primit decizia de recalculare care a fost emisă totuși.
Din această cauză este posibil că punctajul sa fie mai mare decât în decizia de pensionare primită pe legea 263/2010.
Re: recalculare
Scris de: la pensie la data: 02/24/2025 12:07pm
Intrebarea este neclara.
In decizia de recalculare pensie se insumeaza numarul de puncte anuale calculate conform vechii legi a pensiilor cu punctele de stabilitate calculate conform noii legi a pensiilor care se inmulteste cu valoarea punctului de referinta de 81 lei.
Pe site aveti deja trei programe de calcul pensie conform prevederilor vechii legi a pensiilor.
Reveniti si precizati ce diferenta exista intre punctajul anual din decizia de pensie pentru limita de varsta din iulie 2024 si punctajul anual din decizia de recalculare conform noii legia a pensiei fara punctele de stabilitate.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1