Subiect "Se mai face mica recalculare ?" Deschis de Lucian la data: 02/28/2025 5:17am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Se mai face mica recalculare ?
Scris de: Lucian la data: 02/28/2025 5:17am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus adeverinta de venituri nepermanente din luna iulie 2024, nu am primit pina acum nici o decizie . Se mai face mica recalculare , exista soft pentru aceasta , daca da el functioneaza ?Casa pe pensii Ploiesti spune ca au soft pentru mica recalculare dar el nu functioneaza ! Functioneaza numai pentru dosarele noi ! Vom mai primii bani pentru mica relacculare ? Daca da cum ramine cu inflatia pe minim jumatate de an ? A primit pina acum cineva decizie de recalculare pentru adeverinte de venituri nepermanente ? multumesc !
Re: Se mai face mica recalculare ?
Scris de: GicaH la data: 02/28/2025 6:43am
Lucian :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus adeverinta de venituri nepermanente din luna iulie 2024, nu am primit pina acum nici o decizie . Se mai face mica recalculare , exista soft pentru aceasta , daca da el functioneaza ?Casa pe pensii Ploiesti spune ca au soft pentru mica recalculare dar el nu functioneaza ! Functioneaza numai pentru dosarele noi ! Vom mai primii bani pentru mica relacculare ? Daca da cum ramine cu inflatia pe minim jumatate de an ? A primit pina acum cineva decizie de recalculare pentru adeverinte de venituri nepermanente ? multumesc !

Da, se va face, dar se va da din 1 septembrie fără inflatie.
Eu am depus adeverința din iulie 2021, m-am și judecat cu CJP, am primit doar acordul global, restul urmează acum să mi se recalculeze, făcând un calcul pe acest site mi-ar reveni încă cca 2,5 puncte.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1