Subiect "concediu crester copil" Deschis de Tudor la data: 03/05/2025 11:11am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
concediu crester copil
Scris de: Tudor la data: 03/05/2025 11:11am
Cum se trece in tabelul pentru calcularea pensiei concediul de 2 ani - post natal si cel de ingrijire copil?
Re: concediu crester copil
Scris de: la pensie la data: 03/06/2025 3:27am
In calculul punctajului pensiei in perioadele contributive se introduce venitul lunar realizat.
Atentie perioada crestere copil se considera stagiu de cotizare contributiv numai dupa 01 ianuarie 2006.
Scris de: luciana la data: 03/06/2025 5:34am
la pensie :
In calculul punctajului pensiei in perioadele contributive se introduce venitul lunar realizat.
Atentie perioada crestere copil se considera stagiu de cotizare contributiv numai dupa 01 ianuarie 2006.

" CNPP NOUTATI Precizări referitoare la valorificarea perioadelor în care o persoană a beneficiat de concediu pentru creșterea copilului
Perioada în care asiguratul a beneficiat de concediu pentru îngrijirea copilului anterior datei de 1 aprilie 2001, conform prevederilor Decretului-Lege nr.31/1990 privind concediul plătit pentru îngrijirea copiilor în vârstă de până la un an și ale Legii nr. 120/1997 privind concediul plătit pentru îngrijirea copiilor în vârstă de până la 2 ani, constituie vechime în muncă, respectiv stagiu de cotizare contributiv."
Scris de: la pensie la data: 03/06/2025 9:39am
Raspunsul nostru se refera la perioadele de crestere copil in care contractul de munca este suspendat, iar precizarea mentionata de doamna Luciana se refera la concediu pentru crestere copil in care contractul de munca a ramas in vigoare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1