Subiect "cerere eliberare buletin de calcul" Deschis de Cristian la data: 07/31/2025 9:01am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
cerere eliberare buletin de calcul
Scris de: Cristian la data: 07/31/2025 9:01am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am vazut in discutiile de pe acest forum ca se poate cere buletinul de calcul al pensiei. Am identificat un formular de cerere. Intrebarea este unde se poate trimite aceasta cerere ( in format electronic) catre casa de pensii. Din portalul CNPP nu am identificat sectiunea unde s-ar putea depune/trimte aceasta cerere.
Se poate trimite la adresa de email a casei de pensii? In cazul meu bucuresti.clps4@cnpp.ro, pentru casa de pensii sector 4?
Mai este nevoie de copie CI, sau doar numarul deciziei primite prin posta?
Multumesc anticipat pentru sfaturi, de la colegii care au trecut prin aceasta etapa.
Ultima intrebare: in cazul in care voi identifica erorile/inadvertentele, ce pasi sunt de urmat? Discutie la ghiseu sau contestatie la tribunal?
Re: cerere eliberare buletin de calcul
Scris de: GicaH la data: 07/31/2025 11:32am
Cristian :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am vazut in discutiile de pe acest forum ca se poate cere buletinul de calcul al pensiei. Am identificat un formular de cerere. Intrebarea este unde se poate trimite aceasta cerere ( in format electronic) catre casa de pensii. Din portalul CNPP nu am identificat sectiunea unde s-ar putea depune/trimte aceasta cerere.
Se poate trimite la adresa de email a casei de pensii? In cazul meu bucuresti.clps4@cnpp.ro, pentru casa de pensii sector 4?
Mai este nevoie de copie CI, sau doar numarul deciziei primite prin posta?
Multumesc anticipat pentru sfaturi, de la colegii care au trecut prin aceasta etapa.
Ultima intrebare: in cazul in care voi identifica erorile/inadvertentele, ce pasi sunt de urmat? Discutie la ghiseu sau contestatie la tribunal?

Se poate cere pe email, dar sunt șanse foarte mici acum, când vor sa demonstreze că sunt puțini, au mult de lucru și nu fac față, dorind angajări acum când au softuri, calculatoare, dar nu și injecții de poftă de muncă
Scris de: Cristian la data: 07/31/2025 1:52pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Stimate dle GigaH, apreciez raspunsul dvs cum apreciez si contributia pe acest blog. Va stimez si va respect.
As dori sa fiu ajutat cu un raspuns concret de la cei care au avut experiente similare si care ma pot indruma ce actiuni se pot intreprinde si cum anume se poate naviga in acest hatis birocratic. Este dezolant sa fii confruntat cu un sistem opac si inchis care nu vrea sa te ajute ci doar sa te manipuleze. Scuze pentru emotiile exprimate. Experienta interactiunii cu sistemul de pensii, cel putin pentru mine, nu este pozitiva. Cred ca ne putem ajuta cu informatii, cei care au trecut prin aceste experiente.
Scris de: GicaH la data: 07/31/2025 4:50pm
Cristian :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Stimate dle GigaH, apreciez raspunsul dvs cum apreciez si contributia pe acest blog. Va stimez si va respect.
As dori sa fiu ajutat cu un raspuns concret de la cei care au avut experiente similare si care ma pot indruma ce actiuni se pot intreprinde si cum anume se poate naviga in acest hatis birocratic. Este dezolant sa fii confruntat cu un sistem opac si inchis care nu vrea sa te ajute ci doar sa te manipuleze. Scuze pentru emotiile exprimate. Experienta interactiunii cu sistemul de pensii, cel putin pentru mine, nu este pozitiva. Cred ca ne putem ajuta cu informatii, cei care au trecut prin aceste experiente.

Da, normal trimisa cererea pe email ar trebui să îți trimită documentele tot pe email așa cum este formularul în maxim o săptămână.
Dar de când cu minciunile din aplicarea noii legi a pensiilor nu mai trimit nici confirmarea de primire a emailului.
Îți recomand să trimiți cererea pe emailul CNPP menționând că nu îți confirma primirea cei de la casa de pensii de care aparții și implicit nu primești numărul de înregistrare, așa că soliciți trimiterea cererii de la CNPP la casa de pensii de care aparții și o să vezi că dând ulterior telefon vei primi număr de înregistrare și apoi rapid și documentele.
Eu așa am procedat cu succes.
Scris de: Cazacu Ioan la data: 08/01/2025 6:21am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
La 04.02.2025 am depus actele pentru PAP.
In 02.04.2025 am primit decizia.
In 04.04.2025 am trimis:

CERERE

privind eliberarea buletinului de calcul și a celorlalte documente care au stat la baza emiterii Deciziei de pensie nr. ....., în format electronic

la urmatoarele adrese de email:
petitii.sesizari@cnpp.ro + adresa casei din judetul de domiciliu.

Precizez ca am primit confirmari de primire de la ambele adrese!

La 23.04.2025 am primit Buletinul de calcul, bineinteles pe email!
Total numar de pagini:34!

Dupa o studiere aprofundata am remarcat ca Buletinul are imprimata data de 19 MARTIE 2025 si chiar si ORA:12:55:13!!!

Adica buletinul a fost realizat/intocmit in interiorul celor 45 zile de asteptare Decizie...
Spor si bafta!
Scris de: Cristian la data: 08/01/2025 9:49am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc domnilor GicaH si Cazacu pentru informatii.
Ieri seara am trimis email catre casa de pensii sector 4 si cum nu am primit pe email numar de inregistrare, m-am mobilizat si am reusit sa depun la ghiseu, inainte de ora inchiderii programului cu publicul, o cerere in format fizic(!). Am primit numar de inregistrare. Doamna de la ghiseu mi-a temperat entuziasmul si mi-a comunicat ca un raspuns poate veni in 2-3 saptamani.
Asa ca as mai avea 1 saptamana pentru a depune o eventuala contestatie.
Aici, am nevoie de ajutorul comunitatii! O cerere la ghiseu pentru revizuire sau o contestatie la tribunal, ce anume functioneaza mai eficient?
Multumiri anticipate si multa sanatate va urez la toti participantii la acest blog de discutii!
Si multumiri si dlui lapensie pentru efortul dumnealui de a mentine aceasta comunitate.
Scris de: GicaH la data: 08/01/2025 11:33am
Cristian :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc domnilor GicaH si Cazacu pentru informatii.
Ieri seara am trimis email catre casa de pensii sector 4 si cum nu am primit pe email numar de inregistrare, m-am mobilizat si am reusit sa depun la ghiseu, inainte de ora inchiderii programului cu publicul, o cerere in format fizic(!). Am primit numar de inregistrare. Doamna de la ghiseu mi-a temperat entuziasmul si mi-a comunicat ca un raspuns poate veni in 2-3 saptamani.
Asa ca as mai avea 1 saptamana pentru a depune o eventuala contestatie.
Aici, am nevoie de ajutorul comunitatii! O cerere la ghiseu pentru revizuire sau o contestatie la tribunal, ce anume functioneaza mai eficient?
Multumiri anticipate si multa sanatate va urez la toti participantii la acest blog de discutii!
Si multumiri si dlui lapensie pentru efortul dumnealui de a mentine aceasta comunitate.

O cerere motivată de revizuire ar fi mai eficientă și mai rapida.
Soția mea a făcut contestație anul trecut în septembrie la tribunalul Timiș și are prima înfățișare in octombrie anul acesta.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1