Subiect "Recalculare puncte." Deschis de Popescu Valentina la data: 08/02/2025 1:25pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare puncte.
Scris de: Popescu Valentina la data: 08/02/2025 1:25pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Bună ziua, am mai pus aceasta intrebare, nu am primit raspuns.Am ieșit la pensie de varsta în luna iulie anul 2024, în martie anul 2025 am solicitat recalcularea pensiei deoarece am dreptul la puncte de stabilitate, am primit de la Casa de pensii sector 6 confirmarea de primire a actelor transmise prin posta, pana acum nu am primit raspuns.In același timp am făcut sesizare prin e-mail la Ministerul muncii, am nr.de înregistrare, nu am primit raspuns.
Dacă cineva ma poate îndruma ce sa fac.
Re: Recalculare puncte.
Scris de: GicaH la data: 08/02/2025 1:51pm
Popescu Valentina :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Bună ziua, am mai pus aceasta intrebare, nu am primit raspuns.Am ieșit la pensie de varsta în luna iulie anul 2024, în martie anul 2025 am solicitat recalcularea pensiei deoarece am dreptul la puncte de stabilitate, am primit de la Casa de pensii sector 6 confirmarea de primire a actelor transmise prin posta, pana acum nu am primit raspuns.In același timp am făcut sesizare prin e-mail la Ministerul muncii, am nr.de înregistrare, nu am primit raspuns.
Dacă cineva ma poate îndruma ce sa fac.

Retrimiteți sesizarea, cu toate datele inclusiv numărul de înregistrare și dată, la petiții CNPP pe adresa de email.
Rezolvarea va fi mai rapida decât trimițând la Ministerul Muncii, aceștia vor trimite la CNPP, care la rândul lor vor trimite la Casa de pensii de care aparțineți și așteptați mult.
Re: Recalculare puncte.
Scris de: Popescu Valentina la data: 08/03/2025 6:28am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Va mulțumesc frumos, o sa retrimit.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1