Gen:m
Data nasterii:1961
Stagiul de cotizare:40
Alte date:
Intrebare:Calcul dupa Mica Rec.
Buna ziua: daca nu va suparati am si eu o nelamurire: sunt la a 2 a Decizie dupa Mica Rec. Prima gresita mi-au copiat doar Datele de pe prima Decizie de la desch. dosar. La a 2 a Decizie mi-au recalculat punctajele lunare folosind Venitul total brut de pe Ad. anexa 6.Dar valoare Pensie suplimentara si valoare punctaj suplimentar Gr.1 de munca,nemodificate au ramas cele de la calculul initial de la deschidere Dosar. La pensia suplimentara sa zicem ca s-a calculat la Salariul tarifar sau la Tarifar realizat lunar. Dar punctaj. suplim. la gr.1 cum se Calc.? Nu se mai adauga 50% la punctajul lunar? Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine! sa stiu daca fac contestatie sau nu,.!Punctajele lunare le-au calculat inpartind venitul total brut lunar realizat la salariul mediu brut lunar pe tara din acea luna ( asta fiind intre anii 1982-1985),dar punctajele lunare pt.gr.1 de munca nu le-au mai recalculat,le-au copiat pe cele rezultate din calculul facut la deschiderea dosarului cand au folosit salariul tarifar lunar din Carnetul de munca.Punctajul suplimentar pt. Gr.1 de munca ,nu este 50% din punctajul lunar ? (sau anual) depinde la care se aplica.In buletin l-au calculat la punctajul lunar.Dar acum punctajul lunar s-a marit,dar punctajul suplimentar pt. gr.1 a ramas cel initial,nu trebuia si el sa creasca ? Punctajul suplimentar pt. Gr.1,nu se raporteaza la punctajul lunar? sau cum se face,.? daca ma puteti lamuri si pe mine,ca sa stiu daca fac contestatie sau nu,.Va multumesc pentru timpul acordat,.