Subiect "adeverinte dosar pensie" Deschis de OMAT CONSTANTIN la data: 03/18/2026 8:43am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
adeverinte dosar pensie
Scris de: OMAT CONSTANTIN la data: 03/18/2026 8:43am
Gen:M
Data nasterii:15011961
Stagiul de cotizare:31 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua. Casa de Pensii specifica faptul ca nu este necesara depunerea adeverintelor la dosarul de pensie daca sumele realizate de catre pensionarii din sistemul public de pensii sunt inregistrate in stagiul de cotizare dupa 01.04.2001;
Am lucrat in perioada 2008 - 2011 in cadrul unei societati a carui arhiva nu mai este disponibila , dar care societate a argumentat ca a depus in declaratiile D112 in fiecare luna.
Trebuie sa ma adresez casei de pensii pentru stabilirea vechimii in aceasta perioada ?
Ce anume trebuie pus in dosarul de pensie referitor la aceasta perioada , daca nu am eliberata adeverinta de la aceasta societate ?
Re: adeverinte dosar pensie
Scris de: GicaH la data: 03/18/2026 9:13am
OMAT CONSTANTIN :
Alte date:
Intrebare:Buna ziua. Casa de Pensii specifica faptul ca nu este necesara depunerea adeverintelor la dosarul de pensie daca sumele realizate de catre pensionarii din sistemul public de pensii sunt inregistrate in stagiul de cotizare dupa 01.04.2001;
Am lucrat in perioada 2008 - 2011 in cadrul unei societati a carui arhiva nu mai este disponibila , dar care societate a argumentat ca a depus in declaratiile D112 in fiecare luna.
Trebuie sa ma adresez casei de pensii pentru stabilirea vechimii in aceasta perioada ?
Ce anume trebuie pus in dosarul de pensie referitor la
aceasta perioada , daca nu am eliberata adeverinta de la aceasta societate ?

Persoanele de contribuție de după 01.04.2001 sunt identificate în REVISAL și nu trebuie depuse adeverințe, dar dacă nu sunteți sigur de acest lucru puteți merge la CJP și cere adeverința de stagiu pentru perioada de după 01.04.2001 completând o cerere, cu copie după CI și veți primi adeverința într-o săptămână sau maxim două.
Re: adeverinte dosar pensie
Scris de: Omat Constantin la data: 03/18/2026 10:05am
GicaH :
OMAT CONSTANTIN :
Alte date:
Ce anume trebuie pus in dosarul de pensie referitor la
aceasta perioada , daca nu am eliberata adeverinta de la aceasta societate ?

Persoanele de contribuție de după 01.04.2001 sunt identificate în REVISAL și nu trebuie depuse adeverințe, dar dacă nu sunteți sigur de acest lucru puteți merge la CJP și cere adeverința de stagiu pentru perioada de după 01.04.2001 completând o cerere, cu copie după CI și veți primi adeverința într-o săptămână sau maxim două.

Daca nu depun adeverinta pentru perioada 2008 -2011 cum specific in dosarul de pensie faptul ca am aceasta perioada lucrata in continuarea contractului de munca anterior ? exista un formular tip ? Multumesc!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1