Subiect "un nou Calculator de pensie" Deschis de Salagean Niculae la data: 03/18/2026 5:36pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
un nou Calculator de pensie
Scris de: Salagean Niculae la data: 03/18/2026 5:36pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna seara !
Cand ne dati un nou calculator al pensiei,dupa legea 360,fara indici de corectie si alte lucruri inutile?
Eu am calculat pe actualul calculator,pensia mea si a sotiei si am iesit cateva zeci de lei diferenta.M-ar ajuta mult,deoarece la mica recalculare,daca se face COPY-PASTE la vechile sume din cartea de munca si se elimina indicele de 0,41,as pierde 10 puncte !!!
ASA,cu sporurile mi-ar ramane aceeasi pensie,dupa cum am calculat eu,in vreo trei zile dupa venituri si salariul mediu.
Multumim,asteptam modificarea!
Re: un nou Calculator de pensie
Scris de: la pensie la data: 03/19/2026 5:56am
Vom incerca sa facem curand modificarile necesare la programul de calcul pentru al pune de acord cu prevederile noii legi a pensiilor, insa dv nu aveti nevoie de aceste modificari.
Diferenta mentionata de dv intre calculul de pe site si cel facut de casa de pensii nu se datoreaza in intregime programului ci si erorilor facute de dv la introducerea datelor.
Daca doriti reveniti si mentionati ce program vreti sa va verificam si speram ca rezultatul se va imbunatatii.
Referitor la compensarea pierderii prin eliminarea indicelui de corectie va precizam ca acesta se recupereaza in totalitate prin punctele destabilitate.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1