Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti cum calculez perioada lucrata august 1986-septembrie 2024 daca ies la pensie pe Lg 360/2023 ? Pana la momentul septembrie 2023 folosesc castigul salarial mediu brut din acea luna iar incepand cu septembrie 2024 folosesc castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat(pt 2024 7567 lei)? Va multumesc .
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti cum calculez perioada lucrata august 1986-septembrie 2024 daca ies la pensie pe Lg 360/2023 ? Pana la momentul septembrie 2023 folosesc castigul salarial mediu brut din acea luna iar incepand cu septembrie 2024 folosesc castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat(pt 2024 7567 lei)? Va multumesc .
Iftene Ovidiu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Vreți să spuneți cum calculați punctele lunare.
Până la 1 septembrie se calculează raportând salariul mediu brut lunar la salariul mediu brut lunar pe economie, apoi se raportează la salariul mediu brut folosit la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale.