Gen:M
Data nasterii:04.03.1965
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:GRUPA II - 11 ani
Intrebare:
Buna ziua,
Pot beneficia de cei 5 ani reducere varsta pensionare conform legii la 60 ani, avand 35 ani vechime si perioade asimilate 5 ani facultate+ armata 9 luni?.
Stiu ca nu se cumuleaza grupa II.
Intrebare:
Buna ziua,
Pot beneficia de cei 5 ani reducere varsta pensionare conform legii la 60 ani, avand 35 ani vechime si perioade asimilate 5 ani facultate+ armata 9 luni?.
PETRU :
Gen:M
Intrebare:
Buna ziua,
Dacă facultatea este la cursuri de zi cu diplomă, la împlinirea vârstei de 60 ani puteți depune dosarul de pensionare la limită de vârstă conform art 56 din noua lege a pensiilor, deoarece îndepliniți conditiile de stagiu contributiv de 35 de ani depășit cu minim 5 ani de stagiu cotizare care poate fi contributiv, asimilat( facultate la zi, armată), stagii suplimentare pentru grupe de muncă, șomaj.
Raspunsul domnului Gica este corect.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Da, facultatea este la zi. Dupa ce voi primi decizia de pensionare, ma pot angaja?
Multumesc
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Da, facultatea este la zi. Dupa ce voi primi decizia de pensionare, ma pot angaja?
Multumesc
Petru :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc
Da, la pensie limita de vârstă te poți angaja, poți cumula pensia cu salariul.