Gen:f
Data nasterii:07.03.1966
Stagiul de cotizare:39 ani 2 luni si 27 zile
Alte date:
Intrebare:stagiu total de cotizare = 39 ani 2 luni si 27 zile, stagiu contributiv 38 ani 2 luni si 26 zile si diferenta stagiu necontributiv. cand pot iesi la pensie cu 5 ani inainte de varsta standard de pensionare?
multumesc
Alte date:
Intrebare:stagiu total de cotizare = 39 ani 2 luni si 27 zile, stagiu contributiv 38 ani 2 luni si 26 zile si diferenta stagiu necontributiv. cand pot iesi la pensie cu 5 ani inainte de varsta standard de pensionare?
multumesc
Buna ziua, sper sa nu gresesc dar am facut niste calcule pentru dumneavoastra:
Puteti ieși la pensie anticipată cu 5 ani înainte de vârsta standard începând cu iulie 2024, deoarece:
Avetii stagiul complet de cotizare necesar (peste 35 ani)
Împliniti vârsta minimă pentru pensionarea anticipată (58 ani și 4 luni)
Stagiul contributiv și necontributiv îți confirmă stagiul total.
Puteti ieși la pensie anticipată cu 5 ani înainte de vârsta standard începând cu iulie 2024, deoarece:
Avetii stagiul complet de cotizare necesar (peste 35 ani)
Împliniti vârsta minimă pentru pensionarea anticipată (58 ani și 4 luni)
Stagiul contributiv și necontributiv îți confirmă stagiul total.
doina ionescu :
Gen:f
Alte date:
multumesc
Aveți în prezent dreptul la pensie limită de vârstă dacă îndepliniți condițiile impuse de art. 56 din noua lege a pensiilor cu minim 34 ani și 7 luni stagiu contributiv depășit cu minim 5 ani care pot fi contributivi, asimilați, somaj, stagii suplimentare pentru grupe/condiții de muncă.
Conform datelor prezentate nu îndepliniți condițiile, pentru că mai aveți nevoie de un stagiu de cotizare de 4 luni și 3 zile.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc . cam asa a fost si calculul meu pt art 56. Cei de la casa de pensii dolj atunci cand iti faci cererea pentru limita de varsta trebuie sa le compeltexi cu pixul cf art 56 atfet iti calculeaza la limita de varsta . practic mi -au spus ca stagiul necontributiv nu il aduna la stagiul total...
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc . cam asa a fost si calculul meu pt art 56. Cei de la casa de pensii dolj atunci cand iti faci cererea pentru limita de varsta trebuie sa le compeltexi cu pixul cf art 56 atfet iti calculeaza la limita de varsta . practic mi -au spus ca stagiul necontributiv nu il aduna la stagiul total...