Gen:m
Data nasterii:14.01.1962
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:vreau sa stiu ce se intimpla daca nu am anuntat angajatorul ca am iesit la pensie l.v si nici angajatorul nu ma informat si nici lichidare nu am facut si lucrez si azi tot la acelas angajator este ceva in neregula va multumesc.
Data nasterii:14.01.1962
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:vreau sa stiu ce se intimpla daca nu am anuntat angajatorul ca am iesit la pensie l.v si nici angajatorul nu ma informat si nici lichidare nu am facut si lucrez si azi tot la acelas angajator este ceva in neregula va multumesc.
Presupunem ca sotul dv a iesit la pensie in perioada in care nu era obligat sa depuna o adeverinta eliberata de angajator in care se mentiona adresa angajatorului in vederea anuntarii emiterii decizii de pensionare
In legea pensiilor nu este prevazuta o sanctiune in asemenea situatie.
Va sfatuim ca sotul dv, inainte de a continua sa pesiste in aceasta situatie, sa analizeze daca este avantajos pentrudansul sa anunte ajgajatorul si, daca acesta este de acord, sa continue activitatea incheind un nou contract de munca.
In legea pensiilor nu este prevazuta o sanctiune in asemenea situatie.
Va sfatuim ca sotul dv, inainte de a continua sa pesiste in aceasta situatie, sa analizeze daca este avantajos pentrudansul sa anunte ajgajatorul si, daca acesta este de acord, sa continue activitatea incheind un nou contract de munca.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:a iesit la pensie 14 05 2023 mai trebuie adeverenta va multumesc
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
huhulea angelica pentru sot :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Nu este necesară, deoarece s-a pensionat înainte de a intra în vigoare legea 360/2023.
Poate să lucreze liniștit în continuare.