Subiect "bani nedatorati" Deschis de Toma Gabriela la data: 02/12/2025 4:06am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
bani nedatorati
Scris de: Toma Gabriela la data: 02/12/2025 4:06am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:am gasit pe net urmatoarea propozitie si va rog mult sa ma lamuriti, dvs ati zis ca vor recupera banii, nu sunt lamurita deloc :

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea Legii 125/2014 privind scutirea de la plata a unor debite provenite din pensii. Concret, pensionarii nu vor mai avea obligatia sa returneze banii incasati in plus, si nedatorati, daca este vina statului, asa cum se intampla acum. In varianta promulgata de presedinte, banii incasati in plus de pensionari nu vor mai trebui restituiti daca nu este culpa lor.
Re: bani nedatorati
Scris de: Toma Gabriela la data: 02/12/2025 4:07am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:ce vina am eu aici, ca am primit bani mai multi? va multumesc mult
Scris de: GicaH la data: 02/12/2025 6:17am
Toma Gabriela :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:ce vina am eu aici, ca am primit bani mai multi? va multumesc mult

Aveți dreptate, nu se dau bani înapoi dacă s-a greșit în plus de către CJP/CNPP....
Scris de: la pensie la data: 02/12/2025 10:45am
Aveti dreptate legea 125/2014 modificata prin legea 285/2024 prevede nerecuperarea sumelor necuvenite incasate de pensionari daca aceste nu au fost calculate gresit din culpa pensionarilor.
Acesta ar fi un motiv in plus ca acest calcul sa fie facut cu mai mare atentie. Noi presupunem ca explicatia acestei balbaieli este dat de numarul de luni restante si consideram ca este recomandat sa mai discutam dupa ce aveti sumele care va intra in cont in aceasta luna.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1