Subiect "calcul pensie limita de varsta" Deschis de MARIANA CARMEN STANILA la data: 03/21/2025 2:57pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie limita de varsta
Scris de: MARIANA CARMEN STANILA la data: 03/21/2025 2:57pm
Gen:M
Data nasterii:28.05.1960
Stagiul de cotizare:45 ani, 9 luni
Alte date: perioada lucrata: 09.1979 - 05.2025 (03.1980 -06.1981 stagiu militar )
Intrebare: Pentru perioada 1979 - 1991 am adeverinta de la angajator cu castigul brut realizat, pe care l-am introdus la salariu tarifar lunar, este diferit de cel din carnetul de munca, include ore suplimentare, spor vechime, acord global, prime, este corect?
Re: calcul pensie limita de varsta
Scris de: GicaH la data: 03/22/2025 3:23am
MARIANA CARMEN STANILA :
Gen:M
Data nasterii:28.05.1960
Stagiul de cotizare:45 ani, 9 luni
Alte date: perioada lucrata: 09.1979 - 05.2025 (03.1980 -06.1981 stagiu militar )
Intrebare: Pentru perioada 1979 - 1991 am adeverinta de la angajator cu castigul brut realizat, pe care l-am introdus la salariu tarifar lunar, este diferit de cel din carnetul de munca, include ore suplimentare, spor vechime, acord global, prime, este corect?

Este corect, doar că în perioada respectivă nu mai introduceți și alte sporuri, respectiv cel de vechime, care este inclus în bruturi.
Scris de: la pensie la data: 03/24/2025 10:45am
Este corect.
Pentru estimarea pensiei daca mai aveti de introdus date introducetile si dupa aceea procedati astfel :
- Calculati perioada contributiva adica perioada lucrata (fara stagiu militar)
- Calculati punctele de stabilitate pe pagina de pe site "Puncte de stabilitate" accesibila de pe partea superioara a paginii, in functie de stagiul de cotizare contributiv
- Cumulati punctajul total iesit din calcul, cu programul de pe site, cu punctele de stabilitate si suma lor o inmultiti cu valoarea punctului de referinta de 81 lei si obtineti valoarea estimata a pensiei.
Scris de: MARIANA CARMEN STANILA la data: 03/27/2025 4:05pm
la pensie :
Este corect.
Pentru estimarea pensiei daca mai aveti de introdus date introducetile si dupa aceea procedati astfel :
- Calculati perioada contributiva adica perioada lucrata (fara stagiu militar)
- Calculati punctele de stabilitate pe pagina de pe site "Puncte de stabilitate" accesibila de pe partea superioara a paginii, in functie de stagiul de cotizare contributiv
- Cumulati punctajul total iesit din calcul, cu programul de pe site, cu punctele de stabilitate si suma lor o inmultiti cu valoarea punctului de referinta de 81 lei si obtineti valoarea estimata a pensiei.

Multumesc ptr ajutor. Am facut simularea ptr sotul meu, cand va primi decizia am sa va spun cat de aproape am fost.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1