Subiect "incetare penalizare pensie anticipata partiala" Deschis de Marta la data: 06/24/2025 2:51am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
incetare penalizare pensie anticipata partiala
Scris de: Marta la data: 06/24/2025 2:51am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Din august anul trecut-2024 ar fi trebuit sa imi inceteze penalizarea pentru pensionare anticipata partiala. Desi am facut cerere nu mi s-a recalculat. M-am interesat la Casa de Pensii Galati si mi s-a spus ca e o problema cu softul care calculeaza pensiile. Asa o fi? Mai am sanse sa primesc pensia care mi se cuvine conform legii?
Re: incetare penalizare pensie anticipata partiala
Scris de: Dorin la data: 06/24/2025 11:18am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:O veste buna .Aziam primit decizia de eliminare a penalizari conform art 56 si trecerea la pensie la limita de virsta .
Intrebare:
Scris de: Alexandru la data: 06/25/2025 2:28am
Dl. Dorin, din ce judet sunteti?
Scris de: Dorin la data: 06/26/2025 12:23am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:suceava
Scris de: Sorina L. la data: 06/26/2025 1:28am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Dl.Dorin, felicitari! Sunteti prima persoana despre care am auzit sa primeasca o decizie de trecere de la PAP la PLV, conform art.56. Deci pana la urma softul e functional si Guvernul are si banii??? Puteti sa ne spuneti, va rog, si data la care ati depus cererea?
Multumesc
Scris de: Dorin la data: 06/27/2025 12:26am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus cererea onlain pe 3 sept 2024 ,dupa care am primit confirmare de inregistrare si am asteptat
Scris de: Sorina L. la data: 06/27/2025 6:53am
Dorin :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus cererea onlain pe 3 sept 2024 ,dupa care am primit confirmare de inregistrare si am asteptat
Multumesc pentru raspuns. Si eu sunt in aceeasi situatie, depunand cererea online pe 3 sept 2024. O sa astept. Probabil fiecare casa de pensii lucreaza in ritm propriu, unele fiind mai mult sau mai putin aglomerate.Tot ce sper e ca solutionarea se face in ordinea cronologica de indeplinire a conditiilor de trecere de la PAP
la PLV ci nu dupa alte criterii numai de ei stiute.
Scris de: Marta la data: 06/30/2025 4:49am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Multumesc pentru raspuns!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1