Subiect "calcul pensie inainte de aprilie 2001" Deschis de Stoica Lavinia la data: 12/10/2025 7:16am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie inainte de aprilie 2001
Scris de: Stoica Lavinia la data: 12/10/2025 7:16am
Gen:F
Data nasterii:1967
Stagiul de cotizare: 35 ani si 3 luni
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
As dori sa stiu daca pe site-ul se poate face calculul pensiei pana in aprilie 2001?
Am observat, completand datele personale si introducand sumele, ca programul are valoarea punctului de pensie dupa legea veche a pensiilor, adica 2032 ron.
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Cu deosebia stima si apreciere,
Lavinia Stoica
Re: calcul pensie inainte de aprilie 2001
Scris de: la pensie la data: 12/11/2025 2:28am
Situatia dv este confuza.
Pentru o analiza a situatiei dv si pentru a va da unele indrumari este necesar sa cunoastem date suplimentare cum ar fi :
- daca sunteti pensionara si data pensionarii
- tipul pensiei pe care vreti sa o calculati,
- perioada lucrata
- alte date in functie de activitatea dv.
Pentru o analiza concreta ar fi indicat sa avem acces la datele introduse in program. In prezent nu avem acces la aceste date deoarece adresa de email din program nu corespunde cu cea din mesajul de pe forum. Daca sunteti de acord la urmatorul mesaj folositi adresa de email utilizata la programul de calcul.
Re: calcul pensie inainte de aprilie 2001
Scris de: Stoica Lavinia Gabriela la data: 12/13/2025 2:01am
Gen:F
Data nasterii:06.04.1967
Stagiul de cotizare:35 ani si 3 luni
Alte date:4 ani facultate la zi
Intrebare:Ma intereseaza doar calculul pensiei inainte de 2001. Doresc sa ies la pensie conform art 56 din Legea Pensiilor,pentru ca supa 2001 pot calcula pe baza contului meu de la Casa de Pensii.
Am introdus in program doar datele pana in 2001 si vroiam sa stiu daca calculul este ok.
Mailul meu este cel pe care il folosesc in program.(cel de sus).Nu am folosit alt mail.

Va multumesc!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1